DJB: Upravni sud usvojio prvu od 2.700 žalbi pokreta Dosta je bilo

Ostavite komentar


  1. Poništiti lažne izbore. Formirati prelaznu vladu i pripremiti preve izbore. Ovakvi lopovsku izbori nisu bili ni 1945 po brozom.

  2. Bravo DJB!!! Samo ovako, uporno, argumentovano i dokazima može se razmontirati lopovski sistem. Istrajte u tome. Podrška u daljem radu.

    1. Krajnje je vreme da nas narod se okupi oko Radulovica ! Ocigledno da svi drugi opozicionari su u sluzbi zamajavanja i razjedinjenja !

  3. Izbori su pokradeni to znaju i ptice na grani. Izlaznost 50, 0002 % … a u izbornom fanu do 18 casova izaslo 42%????? Al Kapone sistem ne moze da trale.

  4. Mi čekamo da Srbija postane ustavna i parlamentarna Monarhija sa Njegovim Veličanstvom Kraljem (jednim od Karađorđevića, kog narod aklamacijom izabere!)! Tad sve poslove prenosim u Srbiju. Do tad, ni belog dinara, niti sam u Srbiju dao, niti ću dati!

    1. Ne razumem, hoćeš za kralja čoveka koji nas nije udostojio ni jezik da nauči. Jel možeš ti da posluješ (gde god da posluješ) na srpskom jeziku?

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.