DJB: Vučić može da odloži izbore samo uz novo vanredno stanje i novo iživljavanje nad građanima

Ostavite komentar


  1. Da nije bilo vandrednog stanja i policijskog casa ,Srbija bi bila druga Italija po smrtnosti. Sramota je sto ne cenite neciju pozrtvovanost i volju da sacuva drzavu .

  2. Postoje tri vrste egoista: egoisti koji sami žive i daju drugima da žive; egoisti koji sami žive ali ne daju drugima da žive; i na kraju, egoisti koji niti sami žive niti drugima daju da žive.

  3. Da nemam 50 godina pa da verujem u sve ovo. Srbija je trula vekovima. Ko može nek beži… Ko ne može nek gleda kako što veselije da proživi to što mu je ostalo ali da se zamlacuje ovim je sumanuto. Ovi mulci ne mogu da se ujedine protiv jednog tiranina.

    1. Bravo, to im je glavna smetnja, svako sebe vidi kao nekog lidera, a lider je samo u svojoj kući i kod par poznanika sličnih sebi.

  4. Svi smo učestvovali u izgradnji i utvrđivanju monstruoznog režima i karikiranju demokratije. Mi smo nezrelo društvo i osramotili smo tvorce Srbije, neobrazovane ali časne. Najbolje je da zamolimo Amerikance, da nas prihvate kao još jednu američku provinciju, dok nam ne objasne, šta je to država.

  5. Jedino ko se izivljava je opozicija sa svojim suludim zahtevima, ni sami ne znaju sta hoce.

    1. U opoziciji vlada opste rasulo,Jedni za bojkot,drugi za proteste.Tu se ne zna ko pije a ko placa

  6. U stanju smo da sami uredimo sopstvenu zemlju u interesu građana, ali to se neće desiti ako samo budemo pričali, treba zasukati rukave pa raditi

  7. Hvala predsedniku na „izivljavanju“, da nije uveo vanredno stanje imali bi dosta vise smetnih slucajeva zbpg korona virusa. Hvala aktuelnoj vlasti sto je sacuvala nase zdravlje i nase zivote.

  8. “ Posle bitke svi su vojskovodje“. Sad svi pametuju, a kad je proglasena pandemija sve oci su bile uprte u vlast.

  9. Konačno da neko od političara prizna da smo bogata zemlja, obično svi počinju svoju naraciju sa – mi smo mala i siromašna zemlja….ali, eto, oni su tu da nam pomognu da preživimo. Nismo ni mala, gledajući gustinu naseljenosti, ni siromašna, naprotiv, druga je tema što bi višedecenijska pljačka ogromnih razmera i Švajcarsku pretvorila u Bangladeš po standardu, i jedno smo od najpoželjnijih mesta za život, gledajući sa geografskog aspekta, ali i u smislu flore i faune, kao i klimatskih uslova.

  10. U Srbiji postoji Ustav i zakon koga se svi moramo pridrzavati, tako da opozicija mora da prihvati cinjenicu da se izbori moraju odrzati u zakonski predvidjenom roku.

  11. Jako ružna i niska izjava Radulovića, kad nam je svima jasno da nam je mnogo života naših građana spasilo upravo uvođenje vanrednog stanja i mere vlade.

  12. Kao prvo-niko građane ne maltretira niti teroriše, baš naprotiv a drugo-odlaganjem izbora opozicija samo može da se ukopa još dublje. Svesni su oni poraza i apsolutne pobede predsednika Vučića i to im je rak rana.

  13. Meni ovaj Radulović postaje sinonim za glupost, neznam šta on ovde predstavlja? Opoziciju, poluopoziciju, pridruženu opoziciju ili šta već?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.