DJB: Vučić sprema obaranje kandidature Belog

Ostavite komentar


  1. Dosad sam mislio da je Vučić samo bezveze, sad već shvatam da jeste opasnost za demokratiju.

  2. Vucic mora da zna, ukoliko onemogući Belog da bude kandidat na.izborima, isprovocI race masu i povećaće izlaznost još vise. Srbi vole da se inate!

  3. Ovo je samo još jedan primer kako se u Srbiji sve zloupotrebljava , pa i pravo.Ako se tako nešto desi eto prilike za popravni iz petog oktobra.

  4. Ako odbiju ovu kandidaturu verujem da ce poceti masovni protesti. Verujem da je svima dosta i lutkara i RIKa i janka i marka. Svi mi vidimo da na politickoj sceni imamo samo lose glumce koji samo upropascuju sve pred sobom. Ovaj trenutni rezim treba da ode sto pre, posto ne samo da unistava drzavu, vec obesmisljava zivot u njoj nekim idiotskim propisima/odlukama/postupcima. Drzava je narod u njoj a ne pajaci na drzavnim funkcijama. Ova drzava bar u nazivu ima rec "Republika", a to znaci da nije ni monarhija, emirat, knezevina i i sl. Ove reciklirane ljudime iz devedesetih treba skloniti sto pre. Oni mogu samo da spletkare i prave afere i gluposti. Jasno je da nista nisu sposobni da urade kao sto nisu bili sposobni ni devedesetih. Samo jako!

  5. Можда ће га, ипак, тета Ангела одвратити од таквог блама.

  6. Deplasirana vest, kandidatura je prihvacena sinoc. Samo JAKO i BEZ STRAHA NA IZBORE 02. aprila i da OTERAMO ovu RADIKALNO-NAPREDNU O L O S !!!

  7. Haha, Beli skupio potpise a Radulović ne može, pa ga zato onda podržava. E moj Raduloviću, ti si vic (kao i ovaj Beli koji je prolazni trend) ! xD

  8. Prihvacena je je kandidatura Belog. I sta sad? Nikoga nije bilo briga da li ce tamo neki Beli Preletacevic preci cenzus, vec se danima pripremalo kako od Toga da se napravi slucaj. Odma je DJB izasla sa svojim zakljuckom, "ua lopovi" mada su ich SRS, SPS i SNS samo nekoliko sati posle Toga demantovali i naterali da ako imaju obraza pokazu slamku stida.

  9. Čudi me ponašanje Srpske radikalne stranke.Ako ćemo pošteno ni Šešelj ne može da bude kandidat.U zakonu o izboru predsenika Srbije u članu 11 stav dva jasno piše – predlog kandidata sadrži ime i prezime,prebivalište i zanimawe kandidata……. i tako dalje.U prošlim skupštinskim izborima RIK je bila dosta fleksibilna,pa bi bilo krajnje nelogično da menja kriterije u toku izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.