DJB: Vučiću se žuri sa izborima jer će se krajem leta videti da je uništio privredu

Ostavite komentar


  1. Na sta je potrošeno 370 miliona evra sto je cifra koja se pojavila u medijima, kome i pod kojim uslovima su plaćeni respiratori kojih nema i od kojih para? Trazite uvid u finansijske transakcije tokom vanrednog stanja jer javnost ima pravo da zna.

    1. Sve što je rekao, i jeste tako. Opisao je dijalektiku političke scene u Srba.

  2. Svako iz svog ugla gleda na desavanja u Srbiji, a sto se tice izbora, Zakon postoji i moramo ga se pridrzavati.

    1. Kosta , NE moramo ga se pridržavati….Ni ustava, ni zakona, to je bar jasno u zemlji Srbiji.

  3. Privreda sigurno nije unistena, jer Srbija cvrsto stoji na svojim nogama i kriza oko virusa nije mogla da joj naudi.

    1. a gde ti zivis kad tako lupetas, ako uopste znas znacenje reci – privreda-?

  4. A evo i elektro inžinjera koji smatra za sebe da je prevazišao Adama Smita.

  5. Kad se pojavio,imao sam dobro misljenje o njemu ali svojim ponasanjem zadnje vreme samo pokazuje koliko je šarlatan i budaletina

    1. Max probaj da procitas radnu biografiju Radulovica a onda epiteete koje si dao njemu mozes da dodas svom imenu u slucaju da ponovo postavis slicne komentare o ljudima koje nepoznajes

  6. Ovi iz opozicije misle da smo toliko glupi i zaboravili ko je privatizacijom uništio Srbiju i ostavio bez posla veliki broj ljudi.

    Neka zapamte da NIKADA neće više da dođu na vlast zbog pljačke koju su izvršili dok su bili na vlasti.

    1. Privatizacija je započeta za „vakta šjor Slobice“ kada je privreda realno uništena i izolovana u ključnom periodu od deset godina u kojima smo izgubili korak sa svetom u svakom pogledu. Tata Slobica, Šešelj, Toma, Vučko i mnogi drugi su se hteli igrat’ rata pa su ojadili zemlju i narod. Jadni oni koje su oni branili. Srbija i dalje plaća cenu ludačke avanture jahača apokalipse koji ponovo jašu!

  7. Vucica bili samo 3.jun. Ne daj boze da SNS zbog vakuma lise vlasti, i povere je privremenim vrsiocima duznosti. Ovako on ce to u roku od tog isticuceg meseca da resi jos jednom namestsljkom i odrzi se u sedlu.
    Ali zna nekad da bude, kaf se najvise nadas da se izjalovi. Dilema je samo pre ili posle. To vec mozda ne zavisi od nad.

  8. PLJAČKA SRBIJE
    Koristeći uzurpirane medije i sudstvo Vučić i dalje neometano pljačka Srbiju. Svi znamo, da je Srbija za vreme njegove vladavine opljačkana, izdata i prodata zemlja. Ja pitam! Kad će da mu se sudi za pljačku? Sve ove laži i obmane su sitnica, on je izvršio najveću pljačku u srpskoj istoriji. Da li to vidi ova hipnotisana Srbija? Srbijo, probudi se i kazni Vučića za pljačku…
    P.Sajdžo 2020

  9. Jednog dana, kada se budu odrzavali slobodni parlamentarni i predsednicki izbori u Srbiji, izacicu na iste, na ove, hvala NE !!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.