DJB: Zašto opozicija i mediji ćute na činjenicu da su izbori falsifikovani

Ostavite komentar


    1. E, super što je rekla. Baš me zanima 2024 kakve će im biti prognoze, jedva čekam, pošto ćemo svi da živimo 800 godina ko vilenjaci. Ovi su bar nešto konkretno uradili i ispade doprineli opštoj stvari mnogo više od te „prave“ rafting opozicije. Doduše, ako jednog lepog dana, kada do suđenja dođe, DJB izgubi u Strazburu, onda je sve bila obmana i neka se slobodno ugase. A „prava“ opozicija neka nastavi sa pričom kako je nebo plavo, SNS ce da vlada i svima super jer se naviklo.

    2. Jedini koji se bore za poštovanje prava i ljudskih prava u ovoj nikad mračnijoj Srbiji. Oni koji su mislili da je Srbija samo njihova, oni kojima je um zamračen, oni koji uživaju sistem partokratije i bezvlašća, e oni će vsm reći nešto loše za Sašu Radulovića i tim DJB. Informišite se lepo pre nego počnete da pljujete. Ispadate smešni kao Brnabićka kad kaže da policija nije ispaljivala suzavac. Mračna Srbija to je ova sad. Ako neko može da nas vrati na pravi put, zavede red i napravi sistem koji funkcioniše za sve nas, a ne samo za partiju i vrhovnog komadanta onda je to Radulović sa svojim timom DJB. Pre nego bilo šta loše prokomentarišete dobro se informišite. Radulović se pojavljuje u „Težini lanaca“, pa krenite odatle. Boris Malugarski ( reditelj) će vam otvoriti oči kakva smo zemlja bili, kakva smo zemlja sada, a kakvu bi zemlju voleli svi.
      Pozdrav i velika podrška DJB-u u borbi .

  1. Pa narod neće više ni jednog koji je bio u politici, pa ni tebe. Kako ti nije jasno?

  2. Protiv Fašista u Španijai tridesetih godina minulog veka ratovali su ne samo dobri ljudi Španci već i dobrovoljci iz Istočne i Zapadne Evrope, a iz Amerike i jedan od napoznatijih pisaca – Ernest Hemingvej. Franka su pomagali fačistička Nemačka i Italija, no i zapadni kapitalisti, kao što su isti podržavali Hitlera nadujući se da će pregaziti Rusiju, da bi potom pritrčali Britanija i Amerika da podele plen o kome vekovima sanjaju. Oni koji poznaju Franka koliko treba ne znaju da je Aleksandar Vučić mnogo gora ličnost. Dok je Franko spašavao raspad Španije, Vučić je njegovim ličnim izborima obezbedio većinu u skupštini, i to besčasni radikali, koji će podržavati sve njegove odluke, pa i predaju Kosmeta, a sve da bi mogao da uživa podršku Zapada.

  3. Jer im odgovara da Vucic resi pitanje Kosova katastrofalno da bi posle zajahali na tome na vlast.

    Jezivo je da apsolutno niko iz opozicije ne komentarise Radulovicevo demontiranje izbornih rezultata, pa makar da kazu da nije u pravu.

  4. Ako je pravno dokazivo da su izbori falsifikovani onda će biti pravno ništavno bilo šta što neko potpiše u vezi KiM.

  5. Potpuno ste u pravu i imate punu podrsku casnih ljudi. Da je takvih vise, ovaj mafijasko, partokratsko, burazerski rezim odavno bi bio proslost.

    1. Ruska stranka učestvovala na izborima i podržava vaš stav da su izbori falsifikovani.

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 8

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.