DJB: Zašto se o izborima razgovara sa NVO, a ne u Skupštini

Ostavite komentar


  1. Zato što Soroš ima mnogo veći uticaj na to ko će vladati Srbijom od njenih građana(glasača) . Politika SNS-a je u stvari kontinuitet politike DS-a, koju je Tadić vodio od 2008-e godine. To je politika da EU nema alternativu, zarad čega se trguje državnim, nacionalnim i ekonomskim interesima,pre svega Kosovom. Vašington preko svojih službi, poput USAID i NGO sektora više od 10 godina kontroliše vlast u Srbiji, a osim par izuzetaka i celu opoziciju. Evidentno je da u dobro delu opozicije veruju da će se vratiti na vlast na isti način kako do došli 2008-e i kako je SNS došao 2012-e uz pomoć zapada, a suprotno izbornoj volji. Tako da sve u svemu što se tiče politike, kojom će zemlja ići u narednoj deceniji ili dve tu se ništa neće značajnije menjati, osim možda kadrovskih Rešenja. Mada i od toga nema ništa narednih godina.

  2. Kad se setim da sam ne tako davno verovao DJB-u i davao svoj glas uvek. Ovakav odnos orema EU, to da niko ne valja, ali bas niko, i neke price o svetskim zaverama, rotsfildima, sorosima i bezvrednom novcu itd su, postale na nivou stranke iz treceg oka, ili, sto je mozda i bolje, politikinog zabavnika. Kako misle da menjaju ovaj sistem, ako niko ne valja sem njih? Kako misle da Srbija idje u red normalnih zemalja ako javno pocemo da prozivama EU i USA?

    1. A kako da ‘menjaju sistem’ ako Kurta zamenjuje Murtu i njihovi politicki programi, ciljevi pa i metod vlasti ostaje jedan-te-isti. Jedina razlika je u tome kako ce da kradu. Sam ‘Danas’ je objavio svoju anketu po kojoj je skoro 90 posto citalaca protiv izbora.
      Sta mislis, zasto?

  3. Kako, zasto?
    Pa vucicevska maltretiranja Srbije do potpisivanja i sampunistenja, beskrajnim i jalovim briselskim pregovorima moraju da se nastave i nakon Vucica.
    Jedini nacin da se to osigura, i srpska opozicija dobije zapadnu podrsku za izbore, je direktan sorosev nadzor i organizacija njenog dolaska na vlast.
    To je i deci u Srbiji jasno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.