DJB: Zloupotreba policije

Ostavite komentar


  1. To se radi vec decenijama i to u svim opstinama i dostavlja se svim gradonacelnicima u Srbiji svako jutro.

  2. Ova praksa je uobicajena u Srbiji u to na svim nivoima vlasti. Od opstina pa preko sela pa na dalje. Svako jutro sekretarica prva ima izvestaj iz MUP-a sta se desavalo i taj izvestaj ide preko nje do gradonacelnika. Zasto taj zakon nije promenjen Milosevic je odavno otisao sa vlasti?

  3. SNS nema kadrova, koji imaju volju, sposobnost i znanje za stvaranje institucija i Drzave.SNS je puna, neznalica i ulizica, koji zele da vladaju.Najbolji dokaz, evo, nazalost ili srecu je i Danas.Tako su rasporedili svoje poslusnike da daju anlajkove-minuse da je to za svaku pohvalu, ali racun ce doci, sa kamatom, kada izgube vlast.Medjutim, kakvi jesu, plitkog mozga, misle da to nikada nece doci, inace ne bi se tako ponasali.Dobra vest, povecavaju broj citalaca Danasa pa mozda nesto i nauce.Eto, kako ih je lako prepoznati, unapred se radujem minusima.Hvala vam poslusnici na priznanju vase gluposti.

  4. MUP tome ne služi i DJB je zaista preterala sa ovakvim izjavama. MUP je umešan jer su ga šabić i kompanija umešali, a DJB pre nego što kaže treba da razmisli šta je rekao. šabić je optužio MUP a ne obrnuto, i ovakve izjave su sramota, kako se izvrće istina i činjenica.

  5. DJB nastoji da održi medijsku pažnju tako što će se podvlačiti Šabiću a ustvari nigde nema nijedne konkretne argumentacije.

  6. Pod hitno vratiti SSUP ? srednju skolu unutrasnjih poslova? kada je ona ukinuta poceo je pad autoriteta policije. Policajce raditi od 15. g. a ne uzimati partijske poslusnike. Nekada se birao ko ce biti pripadnik policije, proverama, testovima IQ, psiho fizickim i zdravstvenim proverama,ako i terenskim proverama za kandidata i njegovo blizu rodbinu.

  7. Nikakve zloupotrebe nije bilo za razliku od vašeg šefa koji je svaku funkciju stečajnog upravnika žestoko zloupotrebio.

  8. Toliko je pokrao da je to neverovatno. Da ne pricam o tome da je opsednut Vucicem i da koristi svaki trenutak da ga blati u medijima, njegov zivot se sveo na pljuvanje Vucica…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.