Đilas: 2021. godina vraćanja fer, poštenih i slobodnih izbora u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ja sam ubedjen da ovog Vučić placa samo da bude na sceni da bi imao koga da pljuje i krivi za kataklizmu u državi. Kako ga nije blam da se pojavljuje više u medijima…

    1. Sasvim moguće, izjave i politika koju vodi idu u prilog ojačavanja vlasti a ne opozicije.

  2. Како се, бре, на енглеском каже то „фер“?!…

  3. Dokle god bude na apsolutnoj diktatorskoj vlasti u Srbiji Vucic Aleksandar, zaboravite na te snove mladi covece !

    1. Ajde nam objasni šta je to diktatura, ili, još bolje, idi u demokratsku Nemačku, Francusku, SAD… pa probaj da pretiš nekome od političara.

  4. Ne bi trebalo nikada vise da upotrebite ovu odrednicu uz izbore f e r, toliko je i banalna i smesna.

  5. DJILAS JE USPEO STO NIKO UVEO JE SRBIJU U NOVU GODINU SA DJUROM NINOM BADRIC HARIJEM VARESANOVICEM MASIMO SAVIC I RAMBOM SVE SRBIN DO SRBINA ONI CE GLASATI ZA TEBE IMAS 5 hrvata I 1 bosnjaka

  6. Slažem se sa gospodinom Đilasom, da izborni uslovi budu isti kao i 2012 (kao i cenzus od 5%, koji je jedini promenjen i da se mediji ponašaju kao tada kada nije bilo nijednog medija koji je promovisao tadašnju opoziciju).

  7. Gospodine inzenjeru, lepo ste POMOČU POLITIKE opljackali Srbiju, obogatili se ko krez, I NIJE VAM DOSTA!?
    Bolest zavisnosti????¿¿¿¿.
    SRAM VAS BILO.
    Gospođa Marinika, čestita ste osoba, ALI PORED BOGATUNA IZ NEKADASNJEG OTPORA, nemate političku budučnost.Verujte mi.

  8. Ovaj priča i nada se kao da su po snazi 50%-50% sa ovim na vlasti .Pa eto valda dobijemo 50+1 pa ponovo jašemo.Zabetonirali ste vi njih na vlasti ne skide ih ni SVETI PETAR ni Fajonka ni EU.

  9. Kad bi me poslusao, njbolje bi bilo- i za Tebe i nasu drzavu- da se manes politike.I ne samo Ti vec i svi oni koji su bilo gde u poslednjih dvadeset godina ucestvovali u vlasti.

  10. Gde ti zivis covece, kakvi fer izbori, pokusace da stvore jos gore uslove pred izbore!!!!!! Banda je to, zato pamet u glavi i organizujte se(opozicija)!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.