Đilas: Popović Ivković uvredama pokušava da sakrije da je njen ministar prekršio zakon

Ostavite komentar


  1. U ovom SNS kao i u celoj vladajucoj koaliciji sve polusvet, neobrazovani i sujetni.

      1. Gospodine Dragane, Vas sam glasac. Ali nije Vas nivo da komentarisete izjave BPI. Ono nije vredno komentara. Ali ja cu sebi dati za pravo da kazem da je tragikomicno da zena kojoj je glava od plastike, niskog iq, bez trunke sarma i ukusa, komentarise bilo ciju lepotu.

  2. Videćemo na kraju ko je krao da’l neko diplomu,da’l neko na podzemnim kontejnerima koji su posle 6 meseci bili neupotrebljivi,ko je bio gradonačelnik kad se nelegalno postavilo 60 km.kabla za SBB,i nabavljali tranvaji koji su van standarda Bgd.itd…Nemoj posle da bude “ovo je političko hapšenje“,a i Stefanović ako je muljao treba da ide u apsanu,a Vlada padne…dakle “ni po babu,ni po stričevima“,nego po zakonu,ali bez kukumavčena.

  3. Ko je čitao knjigu Vuka Draškovića Sudija zna ko je Ozren Stanivuk. Njegovim slučajem počinje knjiga i stradanje sudije Ratka Vidovića, u stavrnosti, danas poznatog advokata Ilije Radulovića. Ozren je lekar, dobar čovek i prava ljudina. To nije izmišljen lik, već svekar gospođe Ivković. Otac Branislava Ivkovića. Pitam se šta li bi danas rekao doktor Ozren ili dr Nebojša Ivković? Bio je britkog uma i jezika, svoj, nepotkupljiv. A bilo je vreme komunizma, sedamdesetih godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.