Đilas: Članice SZS i svi pojedinci koji mu pripadaju bojkotavaće izbore na svim nivoima

Ostavite komentar


    1. Ti si racionalno trošio budzetski novac?ja stvarno ne razumem ljude koji njega podržavaju“jedino ako imaju interesa“lupa ko maksim plate vece itd,pa gospodine kolika je plata bila radnika kad si bio na vlasti?

      1. Ko ne boikotuje biva izbačen iz szs-a – za sva vremena zatvorena vrata za njega – poebno POSLE preuzimanja vlasti kad se budu delile fotelje i funkcije! ZNAČI : kad se otme vlast režimu niko od onih koji izađoše na izbore neće biti ambasador ili šef u javnom preduzeću i tim ljudima se neće nameštati tenderi i sl. Prema tome PAMET U GLAVU!

  1. Dal Djilas zna gde je supalj auto putevi zelrznica bolnice sve je to nepotrbno ovoj drzavi nenanenski su primanja poslanika opoziciijr koji bojkotuju skupstinu a plate I dnevnice ne bojkotuju,pa nek vidi gde se on nslazi u toj prici on je krao od drustvene firme. Njemu netrebaju putevi njegova porodica se vozi na Engleskim auto putevima ofakle im sredstva za zivot bez rada ,tata se nakrao u pravo vreme pa oce jos kad svinja nauci gde je blato ona tamo trci

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.