Đilas danas osniva stranku

Ostavite komentar


    1. Nezna dali su , mahinacije ? Ali u Sloveniji se jos smeju , strajku ministra vojnog . dalisu to po vama , mahinacije .

      1. Smejali smo se i mi Slovenackom kaplaru Janezu Jansi ali se na kraju On ismejao Nama.

      2. Ne može skraćenica biti „SPP“ akonse stranka zove „Stranka Slobode i Pravde“ (namerno ističem početna velika slova). Treba valjda „SSP“?

      3. Brsvo za stranku, js sam mislila da je on neki celnik demokratske stranke.

    2. Sve je moguće, a najviše to, da ova vlast iz dana u dan, još može da nadmaši sopstvene gluposti, nedostižne i takvima poput Đilasa !
      Šta je tužnije, pitam ja vas sad??

  1. Nemam ništa protiv pod uslovom da ima iskrene namere i da izađe na naredne izbore samostalno ,pa da svi vidimo opravdanost tog čina.Ali ako se ne reši Obradovića to je onda samo interesna politička igra.

  2. Pitanje je sa kim ce gospodin Djilas da osnuje stranku, sve jaki igraci su na strani koja pobedjuje, najpametnije mu je da i on izadje danas i podrzi Vucica,

  3. …od krpa- zakrpa bivših DS- ovaca sastavi stranku, sad ujedinjeni vrede 50% manje nego pre toga, gledano iz mog ugla, (običan glasač) jer 2% + 0,2% nije = 2,2% nego 1,5% u ovoj matematici političkog ulagivanja, pardon, udruživanja. Ali mažda grešim …

  4. Opozicioni lideri takozvane „DEMOKRATE“ navikle su da na vlast dolaze bagerima,

  5. Trebao je stranci dati ime,….“Stranka postenja“ , hahahaaaa. Kakav idiot …hahahaa

  6. Pogledao Djilas na Zlatni sat
    I video da je vreme stalo za ideju 1 od 5 looova nije na nivou
    Pa resio da ide okonim putem osnivacu stranku ne bi li uspeo u necemu

  7. Vec sam odusevljen Mladjanom Djordjevicem (na fotki levo), tvorcem „Srpskog koda“, prijateljem sa Resetnjikovim. Ovo stoga jer sloboda i pravda ne mogu da postoje bez kleronacionalizma i rusofilije. Aman ljudi, sto je mnogo, mnogo je.

Ostavite komentar


Politika

Ko je prvi čovek grada Novog Sada? 10

Ko je prvi čovek grada Novog Sada?

Novosadski naprednjaci konačno su zakazali konstitutivnu sednicu Skupštine grada za 7. avgust, kada bi žitelji administrativnog centra Vojvodine mogli dobiti novog (starog) prvog čoveka grada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.