Đilas: Dijalog sa režimom moguć jedino uz posredovanje Evrope, potreban i dijalog unutar opozicije

Ostavite komentar


  1. Kada je Eu na njegov poziv prosli put dosla da posreduje u razgovorima opozicije i vlasti, Đilas i bojkot ekipa je sabotirala razgovor koji je sama inicirala.
    Ko je ovde lud, a ko normalan?

    1. Pa Don Djidolar bi na vlast bez izbora, sa ulice… Mada mislim da njega vlast i ne zanima, dajte mu samo sekunde i on prezadovoljan.

  2. Samo naivan čovek može da poveruje da će Vučić dati da mediji budu dostupni svima. A što se tiče opozicije, dogovarate se već 3-4 godine. Tim tempom će te se dogovoriti 2052 godine.

  3. Posredovanje Evrope u bilo čemu nema apsolutno nema nikakvog osnova, jer je u Srbiji situacija stabilna u svakoj oblasti. Što se tiče opozicije, u pitanju je raštimovani orkestar koji, vrlo verovatno, se neće nikada sabrati.

  4. Djilasu do pobede na izborima fali samo podrška Eu,Usa,Rusije,Kine i srpskog naroda…toliko blizu a toliko daleko!??

    1. Ne znam više šta ovaj čovek traži u politici. Kakva mi je on crna opozicija. Pa sve su uradili da otvore širok put gorima od sebe.Ko je uveo bus-plus, sekao sve drvorede duž Bulevara, uveo prohibiciju, komunulnu policiju, sudske izvršitelje koji nas tuze za hiljadu dindži duga, itd. Dosta mi je ovih, ali dosta mi je i vas.

  5. Kakva si ti opozicija bre djilase kad nisi u Parlament Srbije ti si obican gradjanin kao svi drugi gradjani

  6. Nema potrebe da neko posreduje u dijalogu. Obe strane su sposobne da samostalno , na civilizovan način u demokratskoj atmosferi iskažu svoje stavove i naprave pomake.

  7. Prosto u Srbiji dan jedan ne moze da prodje bez Djilasovog pametovanja i klevetanja,ali to je jedino sto mu je i preostalo da radi vezano za politiku,tako da nije mu ni za zameriti!

  8. Nije mi jasno o kakvom to dijalogu priča Đilas kada ga narod ne želi a bez podrške naroda nikada neće doći na vlast.

  9. mnogo si simpatican kad tako pricas, ajde prvo vrati narodu pare koje si pokrao pa moralisi

  10. Dijalog? Kao što je bio u Šapcu i Paraćinu kad smo se borili a vi ste se igrali bojkota i čekali kraj da proglasite pobedu. Koju pobedu?! Koga ste pobedili? Nas, opoziciju koja želi da se bori?! Svaka čast!

  11. Sa takvom opozicijom koja ne radi ništa za građane nego samo zahteva ni ja ne bih razgovarala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.