Đilas: Era Vučića se približava kraju

Ostavite komentar


  1. Ja nikad do sada nisam čuo Đilasa ili Mariniku da su priznali neku svoju grešku. Otkud sad ovo iz intervjua „Grešili smo i to nikad nismo krili“?

  2. Kritika Đilasa na ‘kolonizaciju Srbije’ zvuči kao populistički govor bez stvarnog temelja. Umesto da se bavi globalnim pitanjima, trebao bi se usmeriti na unutrašnje reforme koje su neophodne za napredak zemlje

  3. Klon lorda Voldemora (Ðilas) da se zavuče u neki pacovski kanal i da ne izlazi!

  4. Sva sreća što Danas objavljuje moje komentare, mada ja sve najiskrenije mislim u svim komnetarima, inače bi se i on, Danas , svrstao na ona izdanja koja su osudjena od strane Kine , a zapamatite Kina je uveku pravu i što je najvažnije ne želi nikom zlo, njena špolitika je kao i Ruska Nemoj mi pomoći nemoj mi odmoći i bez pokvarenosti , mada što se tiče prvog dela rečenice oni priskaču u pomoć ako vide da imaju posla sa normalnim ljudima i državama , čak Rusija u tome prednjači kao i svi Pravoslavni dobri ljudi a često je to na svoju šteteu , tu mora nešto da se popravi kod svih Pravoslavaca .

  5. super je ovo sto je prokomentarisao za EU i USA, ali da li je to smeo nekad ili sme njima direktno da kaze? i zasto opozicija nije bila ujedinjena na prethodnim izborima, zbog koga?

  6. Његова ера, хвала Богу, пролази, твоја је већ прошла. Захваљујући твојој и Шапићевој бахатости, банда напредњачка малтретира Вождовац већ 14 година.

  7. Dok ne kažeš jasno i glasno da Srbija treba u EU i NATO i da je Kosovo završena priča, moj glas ne dobijaš. Posle 30 godina dosta mi je glasanja za manje od dva zla.

  8. Dok vi ne odete u politicku penziju , opozicija nema šanse. A ako Vučić ako uspe da ubaci Srbiju u EU za 8 god ( tako sto cemo postati rudarska kolonija EU…) onda tek opozicija nema sanse narednih nekoliko decenija da pobedi SNS

  9. @Cicka
    Grešiš.
    Debelo grešiš u vezi Rusa, a i Kineza.
    Pravoslavni, pa su zato dobri… Mojega!

  10. Realno protiv ove piramidalno organizovane nasilne vlasti , koja se ponaša kao da smo u 18. veku a Vlast poput Osmanlije „Kadija te tuži -Kadija ti sudi“prema večini gradjana.1804.- se priziva izgleda i ponavlja…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.