Đilas: Evropski plan je neminovnost, jedino rešenje je obezbediti bolji život Srbima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Promena Ðilasove retorike ovde služi isključivo kao dimna zavesa, a suštinski on nastupa antidržavno i sreća je da se njegov aktivizam zasniva isključivo na praznim rečima.

  2. Francusko-nemacki predlog je dobar sporazum samo pod uslovom da se formira ZSO i time obezbede garancije za Srbe da ce imati bolji zivot na KIM.

  3. Sve je to lepo, ali kad ce plan za bolji zivot srbijanaca u srbiji, da bude bar kao nekad, u socijalizmu. Stanovi, hrana, kola, odmori, putovanja, skolovanja ……..

  4. Ne treba biti po svaku ceniu za članstvo u EU. Nije EU ista za istočnu i zapadnu Evropu.

  5. Radprodaj svoju dedovinu u Bosni i 600 mil. evra od lopovlika a ostavi se Srbije Djilase.

  6. Srbija mora da igra mudro i taktizirano. Ne smemo odbiti evropski predlog, ali ni prihvatiti u celosti.

  7. Zato je Vučić tražio da se formira ZSO, jer bez toga nema pregovora.

  8. E kada mu je bila obaveza da brine o Srbima na Kosovu, on to nije činio. E sada mu je proradila briga…hahaha.

  9. Mozete da dajete samo svoju imovinu, tudju niti mozete, niti smete!

  10. Takvi preletači koji menjaju svoje stavove i politiku čim se izbori završe nikad više neće biti vlast u Srbiji. Sistem već 30 godina ubija ovu zemlju ali sam sasvim siguran da mi koji smo vas doveli na vlast 5.oktobra nećemo dozvoliti da se vi ikad više pitate o budućnosti ove države. Pre ćemo apstinirati Vučiću nego vas dovesti na vlast. Novi ljudi stižu na političku scenu Srbije, vi ste PROŠLOST!

  11. Izbori ce pokazati kome narod veruje i za koga zeli da zastupa interese svih. KiM mlra biti sigurno mesto za zivot Srba koji tamo zive

  12. Svi smo bili svedoci i tvog terorisanja grada i tvog necinjenja nicega kada ste nas gurali u propast. Nece te narod ni na slici. da si bar prijatan za oko pa da te gledamo, ali ovako, molim te, odstupi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.