Đilas garantuje stanovima, autom i novcem

Čime budući kandidat za gradonačelnika Beograda garantuje ispunjenje predizbornih obećanja

Ostavite komentar


  1. Kad bi svi politicari garantovali svojom imovinom ,odgovornije bi se ponasali prema trosenju novca poreskih obveznika i svim promasenim investicijama..Problem je samo sto nasi politicari" nemaju nista" i njihova imovina se vodi na njihove zene,bracu,sestre,, partnerke, a sve po receptu vladara iz CG.
    Zakon o poreklu imovine, pompezno najavljivan ,nikako da donesu,valjda dok se dobro ne nakradu.

  2. Mislim da je pravo pitanje :"Zasto je "pocicscen" iz DS" ????? Ako je "idealan kandidat" i jos posteniji gradjanin,zasto su ga prosto izbacili iz DS ??? I preneki dan citam da se D.Sutanovac (ispred DS) "ogradjuje" o njegovu (Djilasivu) kandidaturu da bi par dana kasnije B.Bozovic rekao da ce DS podrzati Djilasa za mesto gradonacelnika !??? Ko tu koga i zasto ??????

  3. Da li ima neki političar da nije demagog. Ko će da dokaže da nije ispunio obećanja? Uz to, siguran sam da se nikad ne bi odrekao imovine. Ovaj "objektivni" analitičar kao da mu je potparol.

  4. E, sad treba da mu verujemo!? Nakon svih afera, on se jos oseca prozvanim. I uostalom, dovoljno je uradio za Beograd. Udavio ga, ali dugovima.

  5. Sve je ovo smišljeno da se obmane javnost. Dragan Đilas je ispao spas za opoziciju, jer drugog nisu imali, jedini kadar u celoj zemlji koji može da unapredi Beograd. To je bezobzirno samoreklamertvo, koje je dostiglo brutalne razmere. Sve to vređa zdrav razum.

  6. Tačno je, Đilas je ubedljivo pobedio Acu na Beogradskim izborima,te davne 2012.ali Toma je pobedio Borisa sa minimalnom razlikom, sa obećanjem da će dati ostavku na mesto predsednika stranke ukoliko bude pobedio Borisa..I to je presudilo da DS ode u istoriju. E sada Đilas nema iza sebe Borisa,koji ga je i doveo i postavio što je za mene bilo u isto vreme i čudno i normalno, da se jedan prosečan operativac postavi na visoke stranačke funkcije bez ikakvog znanja o stranačkoj infrastrukturi..Sada je druga situacija, postoji ACA i koga god ACA podrži narod će to aminovati kroz glasački listić.Iskreno Đilas može da osvoji 5-7 % glasova možda kroz agresivnu kampanju dođe i do max.12 % ali to je njegov nivo.Da je imao polit.iskustvo ne bi dozvolio da DS sklizne u zaborav, ne bi postavio Šapića na visoke stranačke funkcije.Da se razumemo Šapić je veliki sportista ali nije ni obrazovan niti je u životu nešto ikada radio, čovek je tada bio Tabula raza.Suština je da se u politiku ne razumeju obojica i došli su u DS kao padobranci,uz snažan vetar u leđa. .A ko im sada duva u leđa ? Samo hladna Beogradska košava.

  7. Po ovome ispada da ja imam veća primanja od Đilasa, a i dalje mi ne polazi za rukom da kupim BMNj iz 2007. Očigledno da ja negde ozbiljno grešim u vođenju finansija…

  8. Da li može poštenije? Ukoliko koalicija sa Djilasom ne pobedi on da ode u isposnike i da više ne kontaktira sa ljudima a naročito Srbima.Mi ostali pravac u ludnicu, do kraja života.

  9. Podrska Djilasu dolazi od onih koji su ga dok je bio gradonacelnik prezirali zbog nedostatka politicke kulture, bahatosti i autoritarnog modela odlucivanja. Cime im je garantovao da se nece opet ponasafi isto. Ovo je komacna potvrda bezidejnosti opozicije u Beogradu. Mali ili zuti, Zuti ili mali to nije izbor koji donosi promene vec konzervira stanje. Ko to ne vidi ima ozbiljan problem.

  10. Hahhah kakav spin, covek bi pomislio da je Djilas nekakav medijski mogul…
    Garantujes delom trenutne imovine, pa onda kad se nakrades, bas te briga da li ce ti uzeti 10 godina star automobil ili neki od stanova.

  11. To da založi što je na papiru to je njemu ništa..da založi on ono što nije na papiru..a čime raspolaže..to sve u DOSu sirotinja..moraću i ja da probam da letujem u luksuznim odmaralištima, izgleda da tamo primaju radnike, sirotinju..Bože kako sam bio grešan prema svojoj deci, što ih nisam vodio na odmor misleći da sirotinja nema mesta tome..Sejšeli, stižemo..Bodrumi, evo nas..

  12. Postovani gospodine Djilas, da ste to uradili, kad ste dobili sansu i bili gradonacelnik, da se nista bahatili na nacin na koji ste se bahatili, jutros na aerodromu ne bih plakala dok mi odlazi sin jedinac, sa kartom u jednom smeru. Vas stotinak samo menjate uloge i fotelje. Cilj svima vama je samo profit. Zato, gospodine Djilas, najbolje da se ne kandidujete, jer ja Vam sigurno necu dati svoj glas, a ni moji prijatelji koji prolaze slicne golgote, bez obzira na podrsku koju ste imali od nas. Necemo glasati. Na taj nacin Vam ne dajemo legitimitet. Vi ste uzrok, posledice koja se danas dogadja. Svi to znamo. Srecno Vam bilo, gospodine Djilas, sa Vasom kamarilom po novcu.

  13. Joj brale kad ga dokače sad oni iz "slobodnog" novinarstva tipa Draža Petrović i ljudi sa N1, Blica..naderao ga Đilas..uhh pa to se neće desiti, to ne spada u "slobodno" novinarstvo..Kakvi prevaziđeni likovi..

  14. Zašto običan smrtnik nema makar petinu njegove imovine? Zato što sve stiče poštenim radom!

  15. I Dos je davne 2000 godine obecao za 100 danq sredice Situaciju u Drzavi
    I sta bi
    Prdnuli su svi u Fenjer
    A sad Djilas se koprca tu sa imovinom i to svojom
    nogo je to Cudno
    Dajes sve Kucu stan auto neznam za Gospodju dali spada u Imovinu
    Po cenu Imovine mora na silu da preuzme vlast
    eni je Interesantno to
    Trebalo bi malo istraziti
    Ovo su cudne okolnosti

  16. Nisam ja sposoban da vas u kratkom vremenu opljačkam ja sam sposoban da sve to još brže spiskam!

  17. Ako samo to ima od imevine, ja sam spreman da mi finansiki pomognem od moje invaldske penzije. jadan covek jadnicko

  18. Posto si mi uzeo priliku da kupim svoj 2012. kad si kupio liniju za sortiranje od Hrvata umesto Austrijanaca ja ostado bez provizije i stana veciti podstanar a Tehnixova linija nikad nije ni proradila….posle si se vadio da je to linija za kompenzaciju PET flase u Osjek a tebi linija …gomila neupotrebljivog gvozdja koju mozes da das na reciklazu…..e tako si ti dosao do stanova a kako cu ja????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.