Đilas: I sledeće subote lepimo grad nalepnicama, nek dođu Stefanović i Vesić da ih skidaju

Ostavite komentar


  1. Nemojte oh odlepljivati, već premeriti svaki kvadratni santimetra nalepnica i račun ispostaviti direktno Đilasu a njega naterati da svaku nalepnicu lično ukloni naravno sve uz direktan prenos na svim javnim servisima. Tako će Srbija pokazati da je pravna država a u Beogradu da deluje red i zakon.
    Takođe će Đilasovo velikomučeništvo dodatno podići njegov politički rejting.

    1. biste da prenosite na javnim servisima? Nemojte da prenosite šta se zaista dešava u zemlji. Dodjite na Novi Beograd, da snimite i objavite, kako čovek oko ponoći, valjda da ga niko ne vidi pretura po kontejnerima. Pristojno obučen, ali verovatno gladan. Mogla bih ja da ga snimim, ali ne bih da ga još više ponizim. Mogu i da vam kažem, da sam učiteljici u penziji dala novac da kupi lekove i da sam htela da crknem zbog njenih suza. Šta vi znate o Djilasu? Možete samo da ga mrzite, jer ga se plašite. Da vam je nebitan, ne biste ga ni pomenuli.

  2. E pa druze Djilas,toj kamarili ste Ti i ekipica,omogucili da lagano otme vlast 2012..i unisrili ne samo DS koja je bila zlatna prema ovom javasluku od nepismenjakovica,preletaca,lazova a Bogme i revolverasa na direktorskim mestima,organizatora atentata ili auto ubica..ima svasta pa biraj..i setaj..lepi nalepnice…po zelji..stetu koju si pravio.DS.evo 7 god.trpi narod i ma ulici je od jada i muke..i tek ce biti..

  3. Đilas, Jeremić, Vesić, Mali, Mihajlović, Đurić, Jovanović, Čanak, Ilić… Aj sad vi narode razvrstajte ko je ko i ko za koga radi dal je opozicija pozicija polupozicija… Što kaže narod kao svinjska creva….

  4. Mislim da niko ne treba da unistava ovaj grad, ni Đilas, ni Vučić, ni Tito, ni Klinton. Niko. Ja ne podržavam te proteste, ali plaćam porez od koga se održava ovaj grad. Mislim i da je ovo normalna zemlja, trebalo bi svakome ko lepi svoje parole dostaviti račun za čišćenje i skidanje na naplatu, bez izuzetka. Đilasu, Rankoviću, Peki Dapčeviču, Vulinu, Stefanoviću. Đilas je vrlo bogat, pa mu neće biti problem da plati. Gazda je on veliki izgleda. Bio je gradonačelnik, mnogo se obogatio, ali je mnogo i zaboravio.

    1. ja plaćam poret, a hodam pognute glave, da ne bih vrat slomila ili upala u neku rupu od silnog održavanja. Evo tri meseca je prošlo, da su na malom prostoru popucale cevi. Došli su, isekli asfalt, popravili i zasuli šljunkom. Još tako stoji i verovatno će stajati ko zna do kada.Ulična rasveta nije radila, mrkli mrak i tek nakon nedelju dana ponovo svetli. Trotoari popucali, gde god da krenete. Od Novog Beograda, preko Petlovog brda, Starog grada itd. Gde su te pare od poreza. Pet dana sam zakasnila sa plaćanjem rate poreza (neustavna odluka), dobila sam opomenu. Tada su mnogo revnosni. Sidjite na Dorćol, da vidite, kako su sve zgrade obojene u crveno belo, čak su i kandelabre u parkovima bojili u crveno belo i niko ne sme, ili neće da se suprostavi delijama. Grad nikada nije bio prljaviji. Da nije bilo plakata, ni tunel ne bi očistili. Ne brinete vi zbog samih plakata, već zbog sadržaja o lažima jednog čoveka. Šta nije tačno na tim plakatima? Jel rekao da nikada neće dirnuti u penzije, a onda je bezočno krao iste te penzionere, samo 4 godine. Onda se licemerno zahvaljivao, kao da su penzioberi to dobrovoljno izdvajali.samo9 jedna u nizu laži i to vas žulja. Kadqa budete ispostavljali račune vašem vodji, tada ispostavite i ostalima.

  5. Zivim u Parizu i ovako nesto da se uradi, država te odmah udara po dzepu. Ovi protesti po Parizu, zuti prsluci Jos uvek traju ali to je sada smesni, izadje maksimalno 1000-1500 ljudi. U početku je bilo preko 100000 ljudi, bilo je puno nasilja, a onda su krenula hapšenja, identifikacije pocnilaca, tako da je bilo i po 1000 uhapsenih. E onda su mnogi Francuzi shvatili, koji su bili uvesnici protesta, da je to sve neorganizovano, da vodi u haos, da ima puno samovolje, zloupotreba, i zato je ostala jedna sacica anarhista, levicara, sindikalista i onih koji jednostavno nemaju sta da rade.. a ovde za svaku prebrnutu zardinjeru, okrenuti znak, isaran izlog sprejom ili bilo koji komunalni prestup, pocinlac je pronadjen, s obzirom da je citavu Pariz skoro u potpunosti pokriven video nadzorom.i svakom od tih likova sada stizu kazne, i to dobre kazne. Poruka je sledeca, svako moze da protestvuje, da seta koliko hoce ali bez pravljenja stete. Djilas hoce demokratiju, e pa gospodine, onda treba da placas i kazne za stetu koju pricinis na infrastrukturi grada u kome zivis. Hoces zapad, ok, hoces da lepis po zidovima koji nisu tvoje vlasništvo, ok, platices troskove skidanja i plus novca u kaznu. Za ponovljeno delo, sledeca je 5 puta Veca, pa ti lepi i dalje. Hoces zapad, plati!

    1. se obraćaš djilasu? Zašto o tome nisi pisao na ovaj način, kada je SNS oblepljivala cele gradove i sela svojim plakatima. Da li se sećaš, da je čovek izgubio život, lepeći plakate SNS na autoputu? Sam pao, sam se ubio. Zar ne? Ćije je vlasništvo zid? Da nije možda Vučićevo lično? Ko plaća Gradsku čistoću? Vučić ili Vesić lično? Dauj ne lupetaj više. Ako uopšte i živiš u Parizu, sedi tamo i ćuti. Ti moraš tamo da ćutiš, jer si stranac i uživaj u standardu, koji ti je zapad omogućio. Ostavi nas na miru. Mi znamo svoj put..

  6. očajnički potez vlasti da sakrije gomile lažnih obećanja našeg „vođe“. Rizikuju živote radnika da bi što pre uklonili dokaze svoje nesposobnosti. užas na šta su sve spremni nazadnjaci.

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.