Đilas i Stefanović predstavili Deklaraciju o pomirenju srpskog i albanskog naroda

Ostavite komentar


    1. @Jaroslav Nadj***Sa svima sa kojima ste ratovali i izašli kao gubitnici!

      1. Koliko bi ste vi izdržali agresiju NATO pakta?Ni nedelju dana,a sa nama su morali d pregovaraju posle 78 dana.Zamisli da su vas bombardovali,a da su Srbi krenuli svom silinom,pa ni tri dana nebi izdržali,Dok su se Srbi iz Srbije borili,vi ste samo kukumavčili,a kad ih je Sloba povukao u Srbiju,pobegoše i ovi vaši traktoristi,inače,junaci kao i vi.To jest kukavice.

    2. Sa onima od kojih smo izgubili zadnja 4 rata u 10 godina. Da, i 5-ti. Slovenija, Hrvatska, Bosna i Kosovo – ali na Kosovu smo izgubili i deo teritorije.

  1. Ovo mu dodje kao mi smo za mir u svetu.Postenije je reci mi nikakvu ideju nemamo,pa sta bi onda rekli u Skupstini.Za pocetak je trebalo da kazete sta mislite o taksama i zajednici srpskih opstina na primer.Ovako jedno veliko nista,a ako su vam slicni stavovi i po ostalim pitanjima,blago Vucicu.

  2. Svaka čast gospodi Đilasu i Stefanoviću! A one persone koje Đilasa optužuju za kriminal pitam: kako to da je jedan prozvani tajkun,“kriminalac“,još uvek na slobodi a Tužilaštvo ne reaguje?! Nema dokaza,optužbi,a lepe mu se raznorazne etikete? Zašto ga niko ne tuži za bilo šta?

  3. Nista novo ideja o dijalogu je vec stara ispostavlja se da nije produktivna, treba nam nesto novo, opozicija samo zna da tudje ideje promovise samo u drugom obliku.

  4. Ovi kao da nisu normalni, pa da li znaju o čemu oni pišu,šta govore.Kakvo uopšte pomirenje oni spominju kada Šiptari traže isključivo nezavisno Kosovo i pripajanje Albaniji.O čemu ovi diletanti i dileje uopšte pišu,ko sluša te budalaštine.Kompletno su odlepili i zaista nisu svesni svoje gluposti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.