Đilas: Izjave ministarke Mihajlović pokazuju stepen diktature u kojoj živimo

Ostavite komentar


  1. Sasvim normalna izjava naše ministarke, sve ste rekli u proteklom vremenu i nema šta sa vama da se razgovara.

    1. star:Sve što je Mihajlovićka rekla je istina i istina zna nekada da boli.

      1. Istina je da su svi Dinkićevi i najgori „žuti“ sada u SNS-u i vedre i oblače a vi dobijete sendvič i crvenu. Pamet iz dupeta u glavu prebaci botu.

      2. Prijatno. Nadam se da je sendvic bolji nego juce? Jednostavno ne mogu da shvatim da li pisete ovo zbog sendvica ili je u pitanju ispiranje mozga.
        Totalno je nebitno sta je Djilas rekao u „proteklom vremenu“, u demokratskim zemljama sirom sveta, obaveza vladajuce stranke je da saslusa opoziciju, ma koliko ona bila znacajna ili ne.
        Radi se o klasicnom zagovaranju jednoumlja, i svi koji su ZA su „nasi“ a svi ostali su drzavni neprijatelji i strani placenici.
        pu pu pu pu …. daleko vam lepa kuca

  2. U cijem interesu radi opozicija, po njihovim recima i delima vidi se da ne misle ni na svoj narod ni na drzavu. Opozicija je prisutna samo ali da kritikuje, sve sto Vucic uradi dobro kako za svoj narod tako i za drzavu!

    1. Г-дин Вучић искључиво ради добро за себе лично и за партију која га подржава (само због материјалне користи), све о трошку и на штету грађана Србије. Кад год је он политички радио у корист Срба, Срби су непоправљиво надрљали, као нико до сада у свету (Срби у Хрватској, БиХ, Косову).

    2. bananana:Pa to nije nikakva nepoznanica.Opozicija samo gleda da se nekako dočepa vlasti kako bi se što više lično obogatili a sve ostalo im je u drugom planu.

      1. Г-дине Мирко, из истог разлога (мотив је богаћење пљачком Србије) се Г-дин Вучић и његова клика (као и ви лично) боре да остану у седлу (на власти) како би јахали (пљачкали) Србију.

      2. A ležanje na stiroporu i performans sa džakovima punim glasova… Kako na to gledate? Željni smo vaših stručnih komentara…

      3. Pa i vrapci na grani znaju da je sadasnja garnitura tu „zato sto ne voli vlast“!!!???? Mislite da u to neko iole normalan veruje??? Samo se busajte u grudi kako ste preposteni. To ce se lako proveriti kad odete.

      4. Hahahahaha… Jel dobijate i jogurt uz sendvic za dorucak ? Ili onako na suvo ?

  3. Znamo mi koliko je vozd spreman da razgovara sa obicnim ljudima. Setite se „niskog obecanja i dana za prijem gradjana“. Koliko je trajala ta odluka AV.? Jedan put je primio neke ljude. Verovatno SNS botove. To je njegovo shvatanje vaznosti dijaloga i saradnje sa narodom. Da se resava zivotno pitanje KiM, AV je morao u tim za konsultacije uzeti iz svake parlamentarne grupe po jednog pretstavnika. Ali On ne slusa nikoga jer je „naj pametniji“. Zasto bi iko gubio vreme da se sa njim konsultuje kad On radi sta se njemu svidja. Zoranu ne konsultuju ni ljudi iz njenog ministarstva, zasto bi je konsultovali opozicija i protesteri koji traze samo da zive u uredjenoj drzavi gde ce se postovati njihova prava i gde ce se vrednovati rad i postenje. Gde se nece kupovati diplome i paliti kuce novinara. Gde se nece ubijati opozicioni politicari.Gde ti nece trebati clanska karta SNSa da se zaposlis na odredjeno. Gde se nece uzurpirati vrh planine i ilegalno graditi objekti koima se „ne zna“ vlasnik. eto to hoce ovi koji protestvuju.Sve to ni AV NI Zorana nisu u stanju da obezbede.

  4. Ne vidim šta je Ministarka Mihajlović netačno rekla u vezi SZS i Đilasa pa da se nekom umiljava. Celoj opoziciji, jedino zavidim na samouverenosti, ničim zanovanoj. Koliko god ih narod na izborima demantovao, oni se ponašaju kao pobednici, a ne kao gubitnici.

    1. Hahahaha… Kao i svi ostali u njenoj stranci… hahahahaha..
      Odavno nisam cuo bolji vic…. hahahahahaha

  5. Беспредметно је коментарисати речи било кога у власти осим Вучића, јер је ово држава по моделу Луја XIV, од кога и потиче оно: Држава, то сам ја. Овде су чувене „максиме“: Где су српске земље, ту су српски радикали; Карловац -Ксрлобаг-Огулин-Вировитица.(напредњачко-радикалске). Па Слобине: Србија се сагињати неће; Тако треба, итд. Најзаосталија земља у Европи и не може да има боље политичаре рачунајући и претходну власт, мада су били за нијансу бољи, јер у том случају Србија не би таворила на дну у блату, већ би се кретала у супротном правцу.

  6. Gospodine Đilas, mi smo živeli u diktaturi kada ste vi bili na vlasti i zbog toga smo vas i smenili.

  7. nemamo pamrtnija posla nego da slusamo coveka koji je ojadio srpski budzet! za vreme zutih Srbija je bila zakovana za dno, a narod doveden do ivice siromastva!

    1. Ja ne znam da li je ova osoba samo BOT ili budaletina zaslepljena „veličanstvenim“ likom i delom AV? Svaka normalna osoba je do sada već shvatila da taj čovek besomučno laže, nema nikakvu dugoročnu politiku oko bilo čega, pa i Kosova, i da imamo na delu jednu mafijaško-kriminalnu organizaciju, koja, poput nekada SK, pokušava da uvede jednoumlje u Srbiju, i to više i ne krije!

  8. Ja sam gradjanin,ne glasam za garnituru SNS,da li hoce sa mnom da razgovara,bilo gde:kabinetu,hotelu,,motelu,mojoj ili njenoj kuci…neka bira?

  9. Ne razumem zašto svi kao papagaji ponavljaju vučićeve reči da sa opozicijom neće da razgovara, ali sa građanima hoće. Pa i ta opozicija nije pala sa Marsa, to su takođe građani Srbije! Jeste da su predstavnici te opozicije ti koji najviše kritikuju vlast preko dostupnih sredstava informisanja i parlamenta, predesnik nam je sujetan pa se ljuti na to, a papagaji ponavljaju….. Eto ja nisam nikad bio član niti jedne partije ali sam protiv ove i ovakve vlasti isklučivo zbog zloupotreba, krađe i nestručnosti, a za šta je direktno odgovorna vlast sadašnja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.