Đilas: Još razmišljam o kandidaturi na gradskim izborima

* Kod Jankovića, Jeremića i Šutanovca navodno postoji volja za razgovorom sa bivšim gradonačelnikom
U opoziciji tvrde da su spremni za beogradske izbore, ali o tome kako će nastupiti tek sledi novi krug razgovora

Ostavite komentar


  1. Što bi rekao gosn Basara, valjda će im doći iz dupeta u glavu, a ja ću da elaboriram. Naime, osnvoni problem u kapitalizmu tj. banditizmu u Srbiji, je što ovi koji da uživaju i bogate se bavići se kobajagi politikom nisu nikada rukovodili niti trafiku, a tek neki proivodni sistem, tako da se može reći da su neznalice za posao koji bi trebalo da obavljaju. Naravno najsmešniji, gledano sa strane, van Srbije, a i vrlo žalsono i biće i tragično što je takav i Vučić, koji zbog svoje patologije veruje da je vrlo sposoban, a ono jeste samo za da bruka Srbe i Srbiju, a ekonoski da je dotera doa poptpunog kolapsa. Znači, jedini koji ima intelektulani potencijal, pored toga sada i isksutvo da rukovodi Beogradom, ako već za druge ne znamo jer rade svoja posla, je dipl. građ.inženjer Dragan Đilas.

  2. D.Đilas pobeđuje ako oko sebe okupi iskusne stručnajke sa kojma će vodi Beograd (da postane evropska metropola),, i da obeća građanima da u Beogradskoj vladi neće biti političara stručnaka za "državnu i svetsku" politiku !!

  3. Đilasa uvažavam I rado bih sa prijateljima I porodicom njemu dala glas.. Ono što me tera da razmislim jeste eventualno saradnja sa jankovižem I jeremićem, njih dvojicu ne želim kao funkcionere, ljude koji bi odlučivali o mom I životu meni bliskih ljudi, Valjda zato što im ne verujem ama baš ništa

  4. Posle iskustva sa SNS kadrovima a pre svih gradonacelnikom Sinisom Mali, Draganu Djilasu bi moglo da bude SVE oprosteno /osim sece platana u Bulevaru kralja Aleksandra/, pod uslovom da najstrucniji ljudi iz opozicionih stranaka /sa kojima se dogovori/ istraze finansiuje i nepostovanje Ustava i zakona u Berogradu, kako bi makar deo opljackanog novca bio vracen narodu.

  5. Djilas je 2012 osvojio samo 36 posto glasova u Beogradu, a tada je drzao u rukama vecinu medija. Samo najveca naivcina moze da veruje da Djilas moze da pobedi SNS. Treba nam nesto novo, a ne opet manje zlo!
    Zbog cega Sasa Jankovic nije kandidat opozicije?

  6. Grad Beograd (10 gradskih i 7 prigradskih opština) ima 1.183 biračka mesta i za pokrivanje svih tih biračkih mesta sa dva člana biračkih odbora (član i zamenik) , kao i ostalih predstavnika u izbornom procesu dovoljno je oko 2.500 osoba, a ne 4.000 »kontrolora« kako je zapisano u tekstu.

  7. To Мiloš J. Kosovac. Dragan Đolas nije dipl. građevinski inženjer, već dipl. mašinski inženjer, vazduhoplovni smer.

  8. Da je istina što sam predhodno napisiao potvrđuju i bikovi koji jurišaju na crveno.

  9. Zar je moguce da mi zlo mozemo zameniti jedino drugim zlom?Da li je nasa realnost da se samo "namazani"bave politikom dok postene budale glasaju za manje zlo.
    Da ne bude zabune,tu ubrajam i sebe mada necu glasati ni za Djilasa ni za Malog ili njegovog istog naslednika u liku bivseg ministra pravde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.