Đilas: Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije još postoji

Ostavite komentar


  1. Prvo glasanje je bilo da se
    posalje poruka Vucicu da nesto menja kod svojih , ali bojim se da drugo glasanje bice gore za opoziciju , mozda i gresim , videcemo. Rizikuju svi . Ali sta god da bude viteski se mora podneti poraz , makar ima glasanja svakih 4 do 5 godina ali dotle treba raditi kao prava opozicija, ukazivati na greske, propuste, brzinu resavanja svih problema, ukazivati na neprijatelje Srbije iz inostranstva , posteno , takvi dobijaju sledece izbore.

  2. Pa šta je bilo Đilase? Toliko si se uzdao u taj Beograd a tamo si pao brže nego što si i pomislio da ćeš ustati!

  3. U vašoj glavi.
    Uspeli ste ponovo da izigrate gradjane.
    Priznali ste da u Srbiji postoji samo jedna INSTITUCIJA,Vucic.
    Sta hocete g.Djilas?

  4. gosp.Djilas ,izgubili ste poverenje gradjana,priznaju i Vucica ,kao jedinu INSTITUCIJU u Srbiji.
    Poverenje se može povratiti ako otvorite knjige od 1945h.,a posebno od 1990g.
    Svi znate, cutite,a narod ocekuje.
    Strah je ogroman,?

  5. Bez obzira na zvanične rezultate, iole pametnijem čoveku je potpuno jasno da je aktuelna vlast mnogim nedozvoljenim radnjama pre i na sam dan izbora itekako uticala na krajnji ishod. Ono što je činjenica, to je da je nivo korupcije izuzetno visok i da je razoreno i ono malo pravne države koju smo imali. Oya vlast to ne moze popraviti jer je upavo ona kreator ovakvog stanja.

  6. Đilas pokušava da sakrije svoje odgovornost, zbog debakla ove koalicije koja je jedva prešla 10%. Đilas je dobar menadžer kada je njegova stranka na vlasti, ali veoma loš političar kada njegova stranka nije na vlasti.

  7. Zašto se vi ranije niste ujedinili? Zato što biste delili fotelju, a sad kad vidite da nema ništa od toga, pristajete na bilo šta.

  8. Postoji samo na papiru, pitanje je dana kada ce polako zvanicno da se raspadaju i da napustaju ovu koaliciju

  9. Pa nisam sigaran da ima puno ljudi koji će taj tvoj korak „podržati“, npr ja sam za vas glasao 90% zbog Marinike (koju čekam da se oglasi po ovoj temi) potiskujući SVE što znam o tebi, ali sada…

  10. Dokle više taj haos u opoziciji. Kad će doći taj dan, da se usaglase stavovi. Stvarno niste fer prema nama. Koji glasaju za vas.

  11. Ne znam za vas, gospodione Djilas, ali mene je stid sto sam vam verovala i godinama podrzavala.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 10

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.