Đilas: Mustafa izjavom uvredio sve zdravstvene radnike

Ostavite komentar


  1. „Kako sam izbačen sa Infektivne klinike“…
    (Danas, 25. jula 2020.)

  2. Od Milosevica do danas svaki nas politicar se nadgornjava sa hrvatima, muslimanima i posebno albancima. Vole da ucine svom glasackom telu i upadaju u SANU memorandumsku zamku koja kaze za sve su nam drugi krivi narocito komsije i bivsi prijatelji druge vere i nacije. Inace, svi od Milosevica do danas uredno gube tu unapred izgubljenu nacionalisticko sovinisticku bitku.

  3. Potpisujem Đilasove reči. Zimus sam lečen u Nišu na kardiologiji. U koronarnoj jedinici je bilo dvoje pacijenata iz Bujanovac. Pažnja osoblja i lekara klinike prema svima nama je bila na izuzetnom nivou.

  4. Umesto da upozori svoje sugrsđane iz Bujanovca i Preševa na preduzimanjre rigoroznih mera u vreme Kurban Bajrama (31.07. do 03.08.) kada se masovno kolju ovnovi, peku, kuvaju i dele komšijama uz velike gozbe gde se podrazumeva da nema fizičke distance i nošenje maski i kada će sigurno u albanskim, romskim i bošnjačkim sredinama nastupiti veliko zaražavanje i faktički poništiti sve što je postignuto do sada.
    Inače, pozdravljam Đilasa u ovakvim konstruktivnim apelima, neka tako nastavi i polako izgradi politički profil koji će iskoristiti u izborima već 2022.god. jer koliko se sećam kada je izašao Vučiću na crtu za izbore za gradonačelnika Beogrsda pobedio ga je.

  5. Očigledno da g. Mustafa govori o ovoj temi iz svog ugla. On nijednom Srbinu ne bi pomogao, sasvim sigurno, pa računa da ni Srbi neće Albancu.

  6. Tuzno, ali svako polazi od sebe….Inace i dan danas se veci broj Albanaca sa Kosova leci u Srbiji, pouzdano znam preko rodjaka i prijatelja koji su lekari….

Ostavite komentar


Politika

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba 10

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba

 Lako će samo ime Jagodine i asocijacija koja se na nju, jedina nažalost, povezuje, a to je ime Dragana Markovića Palme da zavede ljude koji ne žive u našem gradu, da pomisle kako je nama Jagodincima lako i lepo živeti u ovakvom okruženju, kaže za Danas Slađana Veličković, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.