Đilas: Manipuliše se istraživanjima raspoloženja građana

Ostavite komentar


  1. Đilas više ne zna gde udara, u svakom vidi neprijatelja i potencijalnog krivca za mizernu podršku birača koju uživa…

    1. Pored živog Vučića nekoga nazvati lažovom je više nego neozbiljno. Seti se perača prozora, pa Mercedesa i Volkswagena, pa plate 500 e još 2012.godine….

    2. Ajde botovi navalite. Najveci problem Srbije nije siromastvo, korupcija i cerupanje drzavnog novca, ubistva na naplatnim rampama, roditelji ministara koji izvoze oruzje, plagirani doktorati, i stotine hiljada mladih koji odlaze iz zemlje jer ne vide nikakvu perspektivu u njoj. Ne, to nije Problem. Problem je Dragan Djilas, covek koji vec 5 godina nema nikakvu vlast i koga svakog dana optuzujete da je najveci lopov a za tih 5 godina ni optuznicu niste podigli protiv njega.

    3. Izgleda da tkz. „Istrazivacima“ mnogo dobro ide – opoziciju, Djilasa, Obradovica i dr. mnogi ne podnose. Kad pitate zasto uglavnom ponavljaju kao papagaji „los rejting“, lopovi, fasisti i sl.Oni sto im se gidinama servira na rezimskim medijima, tv i blatoidima.

  2. Pravo u centar! “Nezavisni eksperti”, instrumenti u ruci Aleksandra Vucica. Gledajte koga sada “dizu” ne bi li ih namamili i ubedili da izadju na neslobodne izbore. A kad prodju izbori, nikakve odgovornosyi za “ promasena” , bolje reci dirigovana istrazivanja.

  3. Ne znam moze li se ovim „istrazivacima“ postaviti racionalnije pitanje. Masinac , kada nesto napravi to radi ili ne radi, lekar izleci ili ne izleci, profesor nauci djaka ili ne nauci… Svako ima neku odgovornost. Tako i istrazivac, potvrdi istrazivanje ili ne. Ako ne, ne biti Sinisa Mali, vec kazes:“nisam ja za ovaj posao“ i radis nesto lakse. Dakle, ne vidim zasto ljutnja prema Djilasu?

    1. Zato što čovek neće da prihvati da ga narod neće. Ali je on svestan toga zato i bojkotuje izbore. Samo da se DS ne upeca na ovo

  4. Kada me pozivaju telefonom da ucestvujem u anketi koju sprovodi IPSOS, uvek odbijem sa obrazlozenjem da je to privatna i @Vuciceva agencija a Bogosavljevic njegov licni kreator javnog mnjenja ( mozda je nekada i bio istrazivac)

  5. IPSOS poziva gradjane na kucne adrese na fiksne telefone i tako vrse istrazivanja. Mozete misliti koliko su takva istrazivanja tacna. Ja sam ih vise puta upozoravala da se na takav nacin ne mogu vrsiti bilo kakva istrazivanja jer istrazivanja moraju biti anonimna i nikad nisam htela da odgovaram na njihova pitanja, medjutim oni su uporno zvali bas na taj nacin. Svakog meseca zovu i postavljaju neka pitanja i uvek im tako kazem i oni opet zovu tako sto pokazuje da uvek istrazuju na taj nacin.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.