Đilas: Međunarodna zajednica prepoznala šta se u Srbiji dešava

Ostavite komentar


  1. Cela ova izjava je bez nekog ozbiljnijeg pokrića, niti je međunarodna zajednica išta prepoznala, niti to ima u planu. Ali on to ne žei da prizna jer zna da ovom politikom i ljudima oko sebe ne može da prođe ni cenzius. U svakom slučaju, za bojkot izbora, uspešan bojkot, opozicija mora da bude jedinestvena, što svi znamo da se neće desiti, jedinstvenost opozicije je nemogića misija. Druga stvar je da Evropska unija da legitimitet opoziciji i bojkotu, što se tek neće desiti jer je više nego oćigledno da Aleksandar Vučić ima podršku opozicije.

  2. Medjunarodna zajednica je prepoznala lopove i banzove iz saveza za seronje i slicne.ocekujemo potez medjunarodne zajednice na raskrinkavanju lopovluka bivse vlasti i bivse predstavnike republike Srbije!

  3. Oni su ubedjeni da Vučić ima ogromnu podršku naroda što je laž.
    Laže i Zapad.
    Šta mislite, kako je dobio podršku Putina koji se poziva na R1244UN, a traži razgraničenje KiM što znači priznanje tzv. kosova u izmenjenim granicama?
    Ili mu je obećao priznanje Krima?

    1. Potpisali ste ugovor sa narodom i postovace te ga. Obecali ste u tom potpisu da ce vladu sacinjavati nestranacki ljudi. Izadite sa tim predlogom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.