Đilas: Mi se ne bavimo politikom da bismo bili vlast na Vračaru

Ostavite komentar


  1. Nekako je čudno da na ove izbore izlaze stranke na čijem su čelu mladi neiskusni lideri (osim Mi-glas…koji su matori i neiskusni u politici). Po principu juriš na Vučića, Šapića, ali i poslaničke mandate, potrošili su dane i dane u nadmudrivanju sa organizovanom kriminalnom naprednjačkom grupom oko tehničkih stvari na izborima. Za kampanju im gotovo nije ostalo nimalo vremena.
    S druge strane imamo Đilasa, Ponoša, Jovanovića, Zelenovića…iskusne političare koji su doneli drugačiju odluku. Na nama je da procenimo koja je opcija u pravu.

  2. Vase procene koje se zasnivaju na broju glasova koliko vam je trebalo da pobedite. Prebaciti 40000 ljudi u Beograd, da li ste normalni?

  3. Đilas: Mi se ne bavimo politikom da bismo bili vlast na Vračaru

    Nebi ni bilo logicno da se svi bave politikom da bi bili vlast na Vračaru !
    Politika je toliko „raznolika“ da apsolutno svako ko zeli da se bavi politikom u njoj moze pronaci neki „valjan razlog“ zbog kojeg se bavi politikom !
    Moja komsinica „baba Rada“ je za svoje bavljenje politikom pronasla razlog uvidevsi nedostatak politickih snaga koje se zalazu za „jednakost izmedju crvene i zelene paprike“ i osnovala je stranku „Ajvar od zelenu papriku“ smatrajuci to sto se za Ajvar koristi uglavnom crvena paprika, „diskriminacijom zelene paprike“ i kao sto vidimo ni njen razlog zbog kojeg se bavi politikom nije da bi „bila vlast na Vračaru“ nego se bori za „vise ciljeve i na sirokom frontu“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.