Đilas: Mi smo deo Evrope i treba da imamo predstavnika u Evropskom parlamentu

Ostavite komentar


  1. Jedino sto Srbija zeli od evrope su pare…sve ostalo je laz…ne postoji srpski politicar koji iskreno zeli u EU…njima su rusija i kina u srcu!

  2. Na kraju je rekao stihove D. Maksimovic ;;Srbija je velika tajna, Nezna dan sto kuva nov, niti noc sta zora radja,,. Svuda u svetu dolazi do promena, ako ovi na vlasti misle da ce doveka vladati grdno se varaju. Kako su kuvali tako ce i proci. Podelili narod i sami ce biti krivi za posledice.

  3. Đilas bi rado zastupao Srbiju u EU, plate su im oko 6000-8000 evra!!? Mi u EU grbačimo za te birokrate i subvencije, koje ko zna gde odlaze!!

  4. Samo nikako da saznam da li ta Evropa smatra bojkot izbora legitimnim delom političke borbe?

  5. Naše strateško opredeljenje i jeste ulazak u EU, i punopravno članstvo u njoj, ali postavlja pitanje, koliko je učinjeno po tom pitanju dok je Djilasova bivša stranka bila na vlasti, i koliko je poglavlja u predpristupnim pregovorima?Odgovor je – ni jedno.

  6. I imaćemo, i to ne predstavnika, već predstavnike, i to ne zahvaljujući njemu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.