Dragan Đilas i Boban Stojanović bez komentara o incidentu u Utisku nedelje

Ostavite komentar


  1. Đilas i jeste kriv, on je jedan od razloga zašto je DS 2012 oterana sa vlasti. Narod ga neće, kao što neće ni Boru Novakovića u NSu. Setimo se ko Mirjani Karanović i Duletu nije dao da govore na protestima. Ista fela i isti maniri kao AV! Skloni se i pusti nekog poštenog i novog da sruši diktatora.

  2. Veliki Sam protivnik vlasti. I mislim da je to zlo od koga se Srbija nece dugo oporaviti. Jednim recima polusvet Koji je uhvatio I iskoristio svojih 5 min I unistava Srbiju.
    Al nista manji problem u Srbiji nije opozicija.
    To je pokazala I ova emisija. Opoziciji a I N1 I njenu novinari I urednici prostor ne dozvoljava ju niti imaju kaoacitet da saskusaju razmiske I promene svoje misljenje I stav kad cuju sagovirnika Koji misli drugacije vlast o takvim kaze da su izdajnici Srbije a opoziciji da su protivnici opozicije I ubaceni iz SNS.
    A da mozda I takvi, Koji kritikyju I vlast I opoziciju, misle dobro Srbiji.

  3. Taj Boban je uvek bio pametan i pun kritike. Nikada ništa nije uradio da se stvari promene.Radio je statistike i nadgledao neke stvari ali sve bez rezultata ili kvalitetnih predloga.

  4. Ево ово је доказ да су ове две групације, СНС и део око Ђиласа, врло слични у једном делу. За СНС знамо, кад их неко пипне, они га сатру, међутим, исто тако, не дај Боже да неко критикује опозицију, одмах се окоме сви да је СНС бот, да руши положај опозиције или шта већ… Не бих рекао да је оваква опозиција безгрешна, колико год са друге стране била тиранија, а јестер тиранија. Сујета је опште присутна у опозицији и не бих искључио ово што Стојановић говори. Пуно је ту врло чудних одлука, које, ако нису свесно донете, уз врло очекиване импотентне епилоге, говоре о томе да нема ту праве идеје и способности да се ово промени.

  5. Jutros mi jedan slučajni prolaznik ispriča ovu priču:
    „Nekada davno, kada beše mlad, umešao se u sukob nasilnog mladića i nenasilne devojke iako je znao da će izvući deblji kraj.“
    To što ne možeš da pobediš na izborima, ne znači da treba da odustaneš od osvajanja prilike da, kao politički subjekt, kažeš nešto putem medija.

  6. Dajte mi moje krpice…retko svojeglav i sujetan čovek.Zato i nema uspeha.Moraju se pojaviti nova lica,neuprljana,pametna i poštena.Stojanović je potpuno u pravu.
    Miloš je pokušao ds malo ispegla stvar.
    Mislim da je on najsposobniji čovek u opoziciji,samo što je pod Koštuničinim uplivom malo više zastranio,udesno.

Ostavite komentar


Politika

Šta sada Ana Brnabić želi da čuje u Nemačkoj? 10

Šta sada Ana Brnabić želi da čuje u Nemačkoj?

Prvi put nakon što se posle decembarskih izbora našla u sukobu sa pojedinim poslanicima Bundestaga po pitanju ocene validnosti izbornih rezultata, predsednica Skupštine Ana Brnabić 3. i 4. jula boravi u zvaničnoj postei Berlinu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.