Kako izgleda raspored na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije: Đilas na 64. mestu

Nosilac i prva na ovoj listi je potpredsednica SSP Marinika Tepić, na drugom mestu predsednik DS Zoran Lutovac, pa potpredsednik NS Miroslav Aleksić

Ostavite komentar


  1. Bravo za Vuka Jeremića.Ne znam zašto onda Djilas na ovaj način iritira pojedine birače,a ne verujem da će dobaciti njegova pozicija do skupštinske klupe?

  2. Dragan Đilas na 64. mestu opozicione liste a Vuk Jeremić nije ni na jednoj listi.
    On je izjavio da je spreman da se „skloni u stranu“ i da ne bude kandidat ni na jednoj izbornoj listi.

  3. Imace do 25 poslanika, sve preko je premija. Dozivece tezak debakl, bice strasno ha ha ha .

  4. Jovan,Mira,Mia,vi ste već doživeli životni debakl kada ste primorani pisati komentare

  5. Tajkuni uglavnom ne zele da se exponiraju, njima je bitno da imaju svoje ljude na nekim mestima, tako na miru da operisu sa svojom kapitalom. Tako i Djilas otprilike.

  6. Kad se pogledaju upravo ta imena na čelu liste bojim se da je sve preko 15 stolica u Skupštini premija, ako dobacite i toliko … Gde su ta zvučna nestranačka imena i ličnosti koje ste gromoglasno najavljivali i obećavali?

  7. Da stvarno želite nešto da postignete a ne da se određeni dočepaju poslaničkih mesta Lutovac i Rakićka ne bi bili na listi. Strašno…. Očigledno se ni na ovim izborima neće ništa spektakularno promeniti

  8. On i Solak su sada u senci i jedino o cemu razmisljaju je kako da izvuku bar 5% od Sautemptona jer bi to bilo nekako njihov deo,valjda?Moraju da paze sta i gde piju jer ce posle biti krivi …pa da Rusi???Vise nego tuzna prica….

  9. Sada sam potpuno siguran da Dragan Đilas neće biti u skupštini Srbije. Trebao je da sebe stavi na 20 mesto i da strahuje da li će biti poslanik. Živi bili pa videli.

  10. Gde su ta imena koja su najavljivali kao iznenadjenje?,Djilas moze i na dno liste da se sakrije,narod pamti njegovu vladavinu,svi koji su sa njim istom teze-licno bogacenje.

  11. S’koca i konopca.. Nisam bot niti naprednjački ološ niti član niti na platnom spisku ičijem pa vas molim objavite komentar. Podrška za Narodnu stranku.

  12. Kako će svi ovi botovi 4. aprila trčati po potvrde da nikada nisu bili članovi SNS-a. Uh, ala će biti milina gledati…

  13. Mene uopste ne zanima ova beskruplozna farsa od izbora tzv.opozicije i Vucica.
    Pitam “ opoziciju“,a posebno “ pristalice i tzv.prijatelje pok.gZorana Djindjica ,koji arce njegove demokratske ideje,gde su bili kada se bivši osuđenik za ratne zločine,Kapetan Dragan,,zalagao za oslobađanje njegovog UBICE ?.
    Ocekivala sam sve Vas na celu kolone,da stanete i povedete gradjane Beograda.
    Neki “ novi klinci“ ce rušiti i Vas i Vucica.
    Cekam neke “ nove klince,“,ako vec svi nisu otišli ,ili čekaju da odu u inostranstvo i bace kljuc Srbije .

    Ocekivala sam vas tada na CELU KOLONE,da stanete i povedite gradjane Beograda.

  14. Prvo da se lokalni izbori razdvoje od predsednickih a drugo da aktuelni predsednik da ostavku u suprotnom pricamo o dekromatliji, necemu nepostojecem sto bi moglo malo da podseca ali nije nalik bilo cemu a kamoli jednom krucijalnom pojmu kao sto je drustveno uredjenje. Ako su ovo su izbori za drustveno neuredjenje onda ima smisla

  15. Bravo bravo za komentar @Uzas !!
    Bravo ! Potpuno delim misljenje.
    Za AV sigurno NECU glasati, ali je tuzno sto nemam za koga drugog.
    To misljenje deli mnogo naroda.
    Nazalost !!

  16. Reče neki bot Boys da narod pamti vladavinu Djilasa.Neznam ja sam sa Zlatibora i nepamtim njegovu vladavinu, a I velika vecina Srbije. Nikada nije bio u republici na vlasti,osim Beograda.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.