Đilas: Ne može se pregovarati o zahtevima protesta već samo o njihovoj implementaciji

Ostavite komentar


  1. Времена је све мање.Треба што пре донети одлуку да ли се иде у бојкот.Власт је већ седам година у кампањи.За то време напримали су своје људе који ће се врло тешко одрећи привилегија.Посебна прича је о прелетачима који морају додатно да се покажу.

  2. Ако имате могућности да кренете по Србији да објашњавате народу зашто треба бојкотовати изборе, зашто не кренете да објашњавате да сви треба да изађемо на изборе и не гласамо за Вучића него да понудите бољу визију будућности ове земље?

    1. Radili bi oni to kada bi imali zajedničku viziju i ljude koji bi tu viziju mogli ostvariti.

  3. Ako postoji politicar koji me iritira jednako kao Vucic onda je to Djilas. On nije svestan koliko stete cini opoziciji samo svojim prisustvom. Sa djilasom na celu opozicija nema nikakve sanse da tvrdi da je bolja od vlasti.

    1. Zivimo u vanrednom stanju vec 7 godina, u zemlji gde ni na proteste ne mozes da stignes zbog iskopina koje nisu arheoloske, a Vi gospodine, stavljate znak jednakosti izmedju Djilasa i Vucica.!! Nema tu bas nikakvog podudaranja i Vi to sigurno znate…

    2. Kad bi još objasnio zašto porediš Djilasa i Vučića? Pa nije Djilas na vlasti, nikada i nije bio u republičkoj vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.