Đilas: Ne može šetnja protiv nasilja da bude nasilna

Na opozicioni protest "Stop krvavim košuljama" građani mogu poneti Koraksove karikature, transparente ali i žute prsluke

Ostavite komentar


  1. Sve vreme sam uz vas! Od srca zelim da svi skupa uspemo da se iborimo iz ovog mraka i beznadja:( Ovo je vreme mraka i straha svih bez obzira na godine!! SRECNO!

  2. Ovi sto ce doci u subotu su posteni ljudi ove napacene zemlje.Nered mogu da prave.samo ako oni ubace nekoga.To se zna.

  3. Podrska za protest, nazalost nisam u Srbiji inace bi se pojavio na protestu. Ali mi nije jasno sta kvalifikuje Duska Vujosevica i Mirjanu Karanovic da budu govornici na protestu. Ako se dobro secam g-din trener je bio na proslavi ovih protiv kojih se protest organizuje. O glumici ne bi trosio puno reci, samo bi podsetio na njeno delovanje tokom ratnih 90-ih. Glumac Trifunovic je postao neka vrsta simbola otpora aktuelnom rezimu pa tako njegov eventualni govor na skupu mogu da razumem. Mada po mom misljenju postoje daleko pozvanije javne licnosti koje su protiv rezima i koje bi trebalo da govore na protestu.

Ostavite komentar


Politika

N1: Nakon Sarajeva, direktor CIA dolazi i u Beograd 10

N1: Nakon Sarajeva, direktor CIA dolazi i u Beograd

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns (William Burns) doputovaće u Beograd nakon posete Sarajevu, a u glavnom gradu Srbije će se sastati sa lokalnim zvaničnicima, prenela je večeras televizija N1 ne navodeći druge detalje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.