Dragan Đilas pozvao sve opozicione stranke da povuku svoje liste sa izbora

Ostavite komentar


  1. Politički sistem Srbije je nakaradan i neprirodan. Dok se ne izmeni, građani Srbije će biti taoci suludih i besramnih „političara“. Ova taktiziranja bezbrojnih „liderčića“ su samo siguran put u nestanak Srbije, kao države.

  2. će biti rafiniranije!-Ko izlazi,daje legitimitet AV prevarama!

  3. Dok je god ovih sto su vec pokazali kako ,,umeju da vode zemlju“ poput Djilasa i deugih, nema nama jake opozicije. Svima je jasno da su produzena ruka vlasti. Zalosno, ali istinito.

  4. Kako li ce se ovi „borbeni“ izboriti sa mnogo vecim brojem kontrolora koje stanca Oskar kroz prijavljene mnoge stranke i grupe koje postoje samo za izbore?

  5. Ja sam pre da niko ne izađe od opozicije i još da se napusti parlament,mislim da bi taj pritisak bio dosta veliki za vlast.

  6. Prodao nas zapad 1944 komunistima, sad nas prodaju lopovima. Ovu pljacku drzave i Naroda necemo preziveti.Doci ce neki drugi narodi da zive na nasu dedovinu a mi cemo kao Romi ziveti po svetu bez svoje maticne drzave. Samo mi smo imali drzavu. TO se nece desiti preko noci ali radi se na tome, brojke ne lazu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.