Đilas: Nema mogućnosti za pobedu u Beogradu, bez čišćenja biračkog spiska i promene u medijima

Ostavite komentar


  1. Nema uslova za pobedu u Veogradu bez promena u medijima!? Da mu ponovo poklone reklamne minute da preprodaje, tada će možda biti bolji uslovi!?

  2. Koga više zanima šta ima da kaže ovaj lik?! Treba da ode u arhivu ili migrira u SNS konačno.

  3. Samo politički nepismenim ljudima nije jasno da su Djilas i Vučić napravili dil!? Djilas je „obećao“ Vučiću da će pobediti u Beogradu (samo u Beogradu), kako bi Vučić uspešno završio započete ogromne investicije u Beogradu, a za uzvrat – Djilas će moći da svoj biznis uveća više puta!? Normalno je da Djilas zato ne izlazi na izbore u Beogradu, jer „sve je u životu prolazno, samo su interesi večni“. Pošto će SNS pobediti u Beogradu, deo opozicije koji izlazi na izbore će posle 2. juna nestati sa političke scene, to je Vučić obećao Djilasu. Verovatno bih i ja tako postupio – biće izbora i za narednih nekoliko godina!?

  4. Đilas je potpisao kapitulaciju !Kako ne shvata da je njegovo vreme prošlo!

  5. Za početak gospodine Đilas mediji treba da prestanu svakodnevno da prenose Vaše izjave, vaših stranačkih kolega i ostalih koji se zalažu za bojkot. Mogu da prenose kada nešto konkretno uradite za dobrobit građana. A izjave iste protiv stranaka koje izlaze na izbore i zagovaranja bojkota da se vrte svakodnevno po deset puta, to nije sloboda medija. Ništa novo rekli niste u odnosu na juče, preključe, naključe.. kao ni Marinika, Ponoš, Zelenović, i razni analitičari i kolumnisti. Ako su izbori, mediji treba da se bave strankama koje izlaze na njih.

  6. Nema izlaska na izbore
    Po autokratinim pravilima
    Vučič teroriše svoj narod
    Medije , policiju ,sudstvo je stavio u svoju ličnu upotrebu i njegovih bližnjih
    Partijska Autokratija u državi Srbiji.

  7. Ne pričaj budalaštine, opozicija je već dobila u BGu, isti uslov je Nestoroviću već mogao da se postavi. Pokušavate da bacite sigurnu pobedu zbog dilova sa Vičićem, bruka! Građani da odbace ovog šarlatana i da se okrenu pravoj opoziciji koja nije izabrala predaju, već se bori da osvoji svaku opštinu!

  8. Pošto ne učestvuje gospodin Djilas treba da se umeri i ne komentariše . Možda će izlaznost biti veća nego u decembru .

  9. Djiki bojkotuje dok ne ode u politicku penziju…
    Nikada nece biti idealni demokratski izbori, za to se mora izboriti borbom i aktivnom kampanjom…bojkotom nikada niko nista nije uspeo. Zao mi je ali je opet Djiki nadigran, njegov masinski mozak ce uskoro u politicku penziju.
    Niko nam ne moze uzeti glasove izadjimo masovno!

  10. zasto uopste igra ulogu jedinke? Svi vec znamo ko je, sta je i ciji je?! On nesto kritikuje i kao pita se…ukazuje na nesto

Ostavite komentar


Politika

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom "ratu": Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića 8

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom „ratu“: Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti uhapšen, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva. Naši sagovornici su se složili da je razmena ovakvih poruka između Beograda i Prištine posledica dugoročen političke situacije i da su ovakve pretnje zasnovane na praznim rečima budući da od njih benefit imaju obe strane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.