Đilas nema niti će imati dogovor sa SNS

Šta bivši čelnici Demokratske stranke kažu o opozicionom frontu za Beograd

Ostavite komentar


  1. Ja kao glasac Sds-a na proslim parlamentarnim izborima ,a Jankovica na predsednickim,ne bih gledao sa simpatijom Tadicevu podrsku Djilasa,kao sto ne gledam Jankovicevu podrsku istom.Mislim da je Djilas najgori predsednik Ds-a ,za njegovo vrmee je Ds pao na 6 odsto,u redu Sds je imao 5,5 ,ali Ds je dve godine ranije imao 22 procenta cini mi se ,a Sns je u te dve godine narasla na 45 posto .Bio je dobar gradonacelnik ,ali da li u celoj opozicji ne postoji niko drugi ko bi jednako dobro obavljao taj posao.Nego mora da se rizikuje sa nekim,koji nije iskljuceno da je u nekoj kolaboraciji sa Vucicem .Kako li ce se to onda odraziti na glasace opozicije,ako dobije izbore i to se ispostavi kao tacno .

Ostavite komentar


Politika

Da li Vučić treba da dođe na sednicu Skupštine o litijumu? 10

Da li Vučić treba da dođe na sednicu Skupštine o litijumu?

Predsednica Skupštine Ana Brnabić izjavila je da će staviti na dnevni red zahteve opozicije o zabrani iskopavanja litijuma, te da jedva čeka sednicu Skupštine Srbije na kojoj će se razgovarati o ovoj temi. On se zapitala zašto opozicija nije zahtevala i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe na sednicu parlamenta, a evo šta su joj na to odgovorili pojedini opozicionari.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.