Đilas: Neophodno da SNS i SPS ne mogu da formiraju vlast, opozicija da napravi tehničku vladu

Ostavite komentar


  1. Ajde bre! Učestvujete u cirkusu skupštine i nameštenim izborima. Bojkot vam je bio jedini uspeh za 11godina. Nisu džabe svi navaljivali da se izađe i Vučić i Evropa i Amerika. Da bi Vučić bio legitiman. Sad ste izašli i beče vas po ceo dan u Skupštini i kakva korist. I opet će biti 30 opzicije i 220 vladajućih i šta onda?

  2. Ja ne znam na kojim planetama borave pojedini opozicioni lideri pa se spuste na zemlju i onda predlažu budalaštine. Opozicija ne može trenutno da formira jednu izbornu listu, ne može da izabere lice odnosno lidera te liste, a manje je od dva meseca do izbora, a kamoli tehničku ili bilo kakvu drugu vladu. Vreme se gubi na filozofiranje.

  3. Gospodine Dragane,
    Ovi iz SNS-SPS itd vlasti su u totalnom rasulu.Lazu,mazu,pljuju,galame,sve braneci „lik i delo“ tvorca sunovrata ove drzave,a „moleci boga“ da ih izvuce iz tog brloga sa sto manje stete.Nazalost,osim saznanja da se „kuvaju“ u istom loncu,nista pametnije nisu mogli da smisle,ni oni,niti njihovi skupi savetnici,sem da ponavljaju izmisljotine o 619 miliona.Spiker „narodnog doma“ svaku recenicu pocinjao je vasim imenom i cifrom,koju je sada „podigao“ na milijardu!
    Ostavite sve razlike u opoziciji i istrajte u jedinstvu da ova bagra mora da ode.Uslovi za to jesu teski,jer oni imaju sve,a opozicija samo postenu nameru da Srbiji vrati normalnost.Verujte EU,ali ne mnogo i aktuelnim njenim predstavnicima,koje je Vucic,izgleda,mnogo „zaduzio“.
    Sve snage usmerite na ocuvanje svakog glasa i medjusobno se uvazavajte u opoziciji,ali i onih ljudi iz njihovih redova,koji su razumeli kuda SNS ludilo vodi nasu lepu Srbiju.

  4. Ovakva genijalnost poput gospodina Đilasa se retko sreće, izjava je poput onih iz Alana Forda bolje biti ceo život bogat nego jedan dan siromašan! Još jedan demagog u najavi.

  5. Morali ste da dodate za nosioca liste i Srdjana Milivojevica za nosioca liste da pokazete ,bar formalno, zajednistvo.Bar ovoga puta jer su izbori presudni.Manje sujete a vise razuma.Bitka za mandate kosta.Niste fer prema DS a to se placa.Srecno.

  6. Mislio sam da će opet da napuste Skupštinu, da ih niko ne vidi i ne čuje i da ostanu bez bitnog izvora finansiranja, kao što ih je prošli put Đilas namagarčio. Plašim se da ako Đilas bude sutra odlučivao, Vučić i kompanija će s njim potpisati sporazum o pomirenju, kao onomad sa SPS-om, pa ćemo ih, kroz mandat ili dva, opet gledati na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.