Đilas: Nikola Jovanović je sam sebe izbrisao sa političke scene

Ostavite komentar


  1. Ova izjava o Kini je glupa i besmislena. Kina razvija svoju tehnologiju i u svakom pogledu je konkutent zapadu. Interes je najvažniji izmedju država o to je suština. Mi trebamo uvel da tražimo svoj interes u tuđem zbog čega je važna saradnja sa Kinom.

      1. Zašto je pouzdan partner? Pa imaju mnogo više koristi od nas nego mi od njih. Nemojte se praviti naivni.

  2. Bruka. Da unuka Dizdarevićevog tako oplete pred auditorijumom.To je
    za doživotno isključenje iz kluba potomaka, ljubitelja komunističkih metoda borbe u glibu zvanom politička scena Apsurdistanije..On je bio vrlo važna ličnost na koju su hiljade polagaje nade.Dragane mili, šta treba tebi ovo, deluješ kao pametan čovek. Nadji BRE saradnike koji su zaista posvećeni tvojoj viziji, šta ćeš ti sa ovakvima !? Upropastiče te.manguparija..Valjda si DOVOLJNO zreo da sam biraš SARADNIKE ako već kaniš biti kalif mesto Ramzesa?

    1. Jeremić i Đilas da urade anketu , koliku oni imaju podršku a bez Jovanovića verovatno ni 2 %.Eliminisati pametnije staro pravilo vladanja.

  3. Onaj koji hvali Rusiju,nikada nece biti opozicionar,koji vodí Srbiju u EU.
    G.Djilas forsirajuci Mladjena Djordjevica niti jeste,niti moze biti vodja srp
    ske opozicije.Srbija mora da nadje nacin da se organizuje proevropska i
    prozapadna opozicija,ciji je cilj JASAN.Srbija u EU i NATO u.

    1. Onaj koji zagovara ulazak u NATO,nikada nece biti na vlasti. Kad neko pozitivno prica o tim teroristima,samo kazem Milica Rakic. Dete ubijeno u bezocnom bombardovanju jedne male zemlje. Proglasena kolateralnom stetom. Nece moci. Drago mi je da tako misli i ogromna vecina ove napacene zemlje

  4. U opoziciji postoji kakva takva odgovornost za izrečeno ili učinjeno a u našoj vlasti nikada. Vlast gradi kult nedodirivosti i nepogrešivosti.

    1. Milorade, bekrijo… To što ti nazivaš „opozicijom“, to je sad samo grupa gradjana, ili u najboljem slučaju, vanparlamentarna opozicija, koju niko u svetu ne zarezuje ni za suvu crvljivu šljivu. Da se ne čažemo više oko toga.

      1. Lepo je što si ti spokojan, ali ovi u vlasti histerišu li histerišu.
        Pola DBa mora da radi na rasturanju opozicije, nije to mala stvar.

        1. Milorade bekrio… Ovi iz vlasti ih i ne spomunju, osim, kad ova samozvana opozicija pretera u lažima i klevetama. Koliko znam, Vučić ih više i ne pominje poimence, a to što se sami prepoznaju, kad kaže, „lopovi“, to je njihov problem.

          1. Ljubiša brate, nije ti ovo informer bre. I idi prvaniku AV objasni šta je lopov.

  5. Vidim da je dugogodišnji student savladao i međunarodno političke odnose….S obzirom da sam pomalo gadljiv na gluposti…a i da sam završio političke nauke u periodu kad se diplome nisu kupovale…ostaću suzdržan….

  6. Kad god prodjem pored Djilasovog podzemnog kontejnera, koji sada ne sluzi svrsi, ali pored koga pojedini nesavesni gradjani i dalje ostavljaju gomile smeca pomislim: Djilase ti si sa ovim koruptivnim kontejnerom postavljenim pored moje kuce zavrsio tvoju politicku karijeru zauvek. Jovanovic je mozda rekao nesto pogresno, ali nije proganjao rome kod Belvila, nije uvodio neupotrebljivo nefunkcionalne podzemne kontejnere, nije Pionirski grad pretvorio u Big brother reality, nije otkupljivao za dz RTS reklamno vreme…

  7. Što se tiče Nikole Jovanović nije ni bio bitan faktor u političkom životu države. Ali sa njim treba da ode i Dragan Đilas.

  8. A ti i Jeremić nikada nikoga od kolega niste ogovarali?! E baš! A jadni Jeremija se uvredio do bola, pa ode u krajnost.

  9. Jovanovic je mlada snaga koja nije bio vlast i o Jeremicu je rekao samo ono sto cela Srbija Jeremica zove podrugljivo Pozderac. Upravo obratno Djilas i Jeremic su politicka proslost Srbije i za njih narod nikad glasati vise nece a Jovanovic je buducnost , neokaljan onrazovan i vredan momak.

  10. Uz svo gadjenje prema sadašnjoj vlasti ja nemam ni trunku sumnje da će opozicija (čitaj bivša vlast) imati duplo gore ponašanje ako dodje na vlast. Oni sada uče u hodu šta im je činiti ako dodju na vlast. I pokušaće da sve to ostvare u jednom mandatu jer sigurno neće preteći u dva mandata.
    Opozicija u Srbiji još ne postoji. Samo bivša i sadašnja vlast, sa istim apetitima.

  11. Dragan Djilas poceo je da napada i vredja i svoje poslusnike. I takvi da vode nasu drzavu? Nece vise NIKADA.

  12. Nemojte tri puta reci, mozda taj Nikola Jovanovic bas vas izbrise sa politicke scene. Nikada se ne zna sta nosi dan, a sta noc.

  13. Ljudi budimo iskreni i pošteni Dragan Djilas i Vuk Jeremić su politička prošlost Srbije i za njih narod nikad glasati više neće u to sam potpuno siguran.

  14. Da nije objavljen ovaj snimak Jovanovica ne bi ga se Djilas odrekao tako lako. On mu se divi kao politicaru, ali se plasi da ne izgubi i ovo malo podrske opravdavajuci nekoga sa takvim stavovima.

    1. Ma nema veze , važno je da se sve više osipaju jer ionako nisu nikakva opozicija.

  15. Do juce su sa Jovanovicem sprovodili jedini plan koji imaju.Srusiti Vucica.Sada taj plan deluje nedostizno.

  16. Nije Nikola Jovanovic „izbrisao“ sebe nego Jeremica i vas gospodine Djilase, jer je video da ima posla s ljudima dzangrizavim, alavim na vlast (po svaku cenu) i novac.

  17. Jovanović je demokratski kadar koje je Đilas i Tadić proizveo a sada mu nisu dobri.
    Nešto ne mogu da se setim ko se sa kime još nije potkačio od ovih iz opozicije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.