Đilas: Nisam trojanski konj, ali ponekad osetim da sam ispao magarac

Ostavite komentar


  1. „Ako dođemo do novih izbora i ako na taj način zaštitim volju mojih sugrađana…“Što ne zaštiti volju (njegovih) sugrađana proteklim.A ako ne dođe do novih izbora?Od zaštite nema ništa!

  2. Tanka je to odbrana … to za Magarca vec svi znamo.
    Jos jedna potrosena nada, nazalost.
    Sledeca je Savo…

  3. DJilasa prvo u subotu da osudi njegova stranka Da nije iso sa ovim nazovi opozicijom garantujem da bi vec na ovim izborima dobio

  4. Vodio izborni štab DS 2012,izgubio Tadić,izgubili republičke izbore a potom i nešto kasnije gradsku vlast jer je kao i pre toga zavisio od drugih!!!Upropastio,zadužio i do bankrota te niz raspada doveo DS,potom ugasio proteste 1 od 5 miliona te ovo što je „uradio“sada,od Ponoša,pa do odlaska Vučiću na skute…trajna diskvalifikacija.Jedino u pare da ne brinemo umeo,i to dobro za licni interes.Realno ograničen lik,linijas,samoziv,koji se „bavi“politikom od duga vremena.I lepo rece,tvrdoglav ko magarac.Realno zavrsena priča.

  5. Đilas je svoju politiku davno vodio građani Srbije su mu dokazali da nemaju poverenja u njega i to je činjenica

  6. Aj nađite boljeg od Đilasa, pa ga posaljite u politicku penziju. E, pa nemate baš mnogo boljih.

  7. STA SE PRAVITE LUDI POLITIKA GA NEINTERESUJE ON BRANI SVOJE POKRADENE MILIJONE DA IMA DRZAVE MNOGI POPUT NJEGA BI ROBIJALI ALI DOK JE VAS LUZERA I VUCICA ON JE BEZBEDAN

  8. Nemoj tako Dragi Dragane, nije se tako crno!? Inace, puno te voli i pozdravlja, zauvek tvoj
    Dandio..

  9. Mi, koji smo verovali u promene, smo namagarčeni.
    Ne poredite se sa Trojanskim konjem…Danajci su bili ratnici, a vi ste prevrtljivi oportunista.

  10. Đilas je sam sebe nazvao magaracem a posle kuka kako ga neko vredja!

  11. Đilasova stranka ima ubedljivo najkvalitetniji kadar na političkoj sceni Srbije. Naravno mrzitelja ima puno: vlast, jer zazire od ove stranke, a većina opozicionih stranaka, na čelu sa Jeremićem, (ne verujem da ostali čelnici dele njegovo mišljenje) da bi stekli veći broj poklonika. Đilase samo napred!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.