Đilas: Novac od kamata uplaćuje se u humanitarne svrhe

Mediji objavili izveštaj interne komisije Demokratske stranke koja je preispitivala trošenje sredstava te stranke

Ostavite komentar


  1. Ova situacija je tu čisto da nas podseti u pravom momentu na sujetu koja je razorila DS i sitne duše koje su to sve sprovele. Tu spadaju svi pomenuti, sa sve Đilasom.

    1. Amon, zar nisi citao do kraja tekst, i da si do kraja procitao ti bi vido da nije bilo Djilasa DS vise nebi ni postajala i da taj Sutanovac bi sad bio bez posla i bio bi na biro rada! Zasto Sutanovac ne pita Tadica koje prezaduzio DS, a ne sad kad mu se Tadic prisunjao i on da ga ne uvredi napada Pajtica i Djilasa ni krive ni duzne za ono sto je tadic ucinio!

  2. Opzicija, i Djilas kao jedan od predstavnika, bezuspesno, putem napada, igrajuci ulogu zrtve pokusavaju da dobiju koji glas vise i, eventualno, opet napune svoju kasu.

  3. DS je stranka u nestajanju. Imala je šansu da 2001. godine reformiše Srbiji i uvedu je u EU. Umesto toga, došlo je do sprege sa tajkunima i puštošenja državnih i nacionalnih resursa. Narod je 2012. godine okrenu leđa ovakvoj politici. Sada je sve istorija. Svađa bivših i sadašnjih čelnika DS-a dovoljno govori o tome da ova stranka zaista nije imala potencijal za bilo šta promeni u Srbiji. Godine kada je Srbijom vladao DS, su godine koje su „pojeli skakavci“…

    1. Nemojte da brinete Jelena, ima nas mnogo više nego što možete da zamislite. Optuživati DS, a abolirati DSS, G17+, SPS i one silne štetočinske stranke sa kojima je nažalost morala da bude u koaliciji, je u najmanju ruku bezobrazno i zlonamerno. Recite naglas sebi stranku koja je bolja i manje grešila od DS.

  4. Pre dve godine su pocela gundjanja iskrenih i postenih clanova DS. I to traje do danas. Pitanje: zasto je DS trebalo toliko vremena? Ko je tu jos bio dobar i koliko? Ogromne pare su se tu vrtele. DS je postala konglomerat licnih interesa, od kako je tu stranku preuzeo Boris Tadic. Zahvaljujuci njegovoj gluposti i sujeti, danas imamo metastazu DS. I pitanje je da li ce se ikad oporaviti.
    Razvojna banka Vojvodine nastala je na rusevinama upropascene Metals banke i ona je bila Pajticeva kasica prasica. Muljanje s novcem preko raznih ‘sad me vidis-sad me ne vidis’ marketinskih agencija i otimanje o svoj deo plena, rezultiralo je diskretnim gasenjem RBV. Mir, mir, niko nije kriv.
    Dragan Djilas nije usao ni u jedan posao a da nije izracunao da moze dvostruko vise da zaradi. Ili, iskreno receno, da otme. Od jeseni 2016. se prica o beogradskom Sajloku.
    Kao sto je propala DS, tako ce isto zavrsiti i ova cudna skupina likova koji isturaju i obozavaju Djilasa kao nekog borca za slobodu u okupiranom Beogradu.
    Bolje im je da pripaze svoje novcanike.
    Posle ce biti kasno.

  5. S ovolikim novcem mogli su da prehrane pola Srbije, ali dobro je sto se medjusobno prozivaju neka podsete narod jos vise ko su i sta su.

    1. Da li se sećate kad je drug Đilas prošli put bio u kampanji pa je spasavao neke nesretne statiste iz slupanog auta?…

  6. „…U slučaju da nekim slučajem DS ne bude parlamentarna stranka nikada mi sredstva koja sam dao ne bi bila vraćena…………“ Tako je. Drzavna kesa je duboka. Ali o cemu se onda zaista radi u njihovim izbornim kampanjama? Zbog cega im i ono malo naivcina daje poverenje (da mogu da preskoce izborni prag)?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.