Đilas o izveštaju SE: Istina potpuno suprotna od onoga što priča Vučić, polovina Srbije nikada neće čuti šta je Evropa zaista rekla o izborima

Ostavite komentar


  1. Ajde bre dosadni ste. Izgubili ste POŠTENO i ćao. Sva istraživanja pre izbora koja su vaši istraživači radili poklonili su se.

  2. Pozovi SE da nas bombarduju pa da svi glasamo za tebe i zasto se krijes i nema te na ni jednoj listi opozivije

  3. Vucicu je opozicija velika opsesija.Ni Laza Lazarevic ne moze izleciti taj opsesivni sindrom.

  4. Vučić će biti još sto god predsednik kad ga napadaju ovakvi likovi Grubijan nasilan arogantan bezobrazan Obogatio se nelegalno Ima 30 stanova Narod ga ne želi i nikad više neće doći na vlast

  5. Ako je rekao Mihail Rot onda su Đilas i Marinika sve u pravu . Ma lažu Srbi to im je u genima.Marinika devojačko prezime Čobanu nema šanse da laže a Đilas ne zmam šta je ? ,Znam samo da hoće da bude „kalif umesto kalifa“ po svaku cenu , isti Iznogud .

  6. Treba proveriti da nisu neki rod Volodimir Zelenski i Dragan Đilas ?Obojica misle da su „pobedili “ uz pomoć zapada , i da su spas za“ svoj narod“ ?Zelenskom je fobija Pitin a Đilasu je foboja Vučić .Tu nema leka osim tapacirana soba i bela,gruba lanena košulja,koja se oblači spreda ,sa dugim rukavima koji se vezuju ukrštenih ruku napred sa rukavima i kaiševima vezanim iza leđa.

  7. Prosvetli nas molim te,nas drugu polovinu koja zivi u mraku i nevidi nista osim rezimske tel,pobogu dokle vise tvoje istine postedi sebe ako neces narod.

  8. Nema sanse da strani korumpirani politicari menjaju uslove izbora,to moze samo skupstina Srbije.Lopovi i lazovi iz opozicije sanjaju cudne snove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.