Đilas o porukama iz Brisela i Vašingtona o bojkotu izbora i rada parlamenta

Ostavite komentar


  1. Bas tako..i da javnosti pojasnis sto si upropastio DS …a sta si trazio sa Basamovicem,ponosnim clanom SNS direktorom EPS Obtadovicem i Subarom u Skoplju…Arno vazno da zna javmost,dal.opet ne pravite veliku koaliciju u Srbiji???Vec ste strahovitu stetu 2011..2012 svom narodu i drzavi sem klike na vlasti,naneli tim planom..a niste ga ni realiuovali…No po sastanku u Skoplju..niste ni odustali..

  2. Očekivan odgovor od Đilasa, kao medijski stučnjak, dobro zna da kada bi izašao na izbore, ne bi prešao ni deset posto. To je razlog bojkota, a ne uslovi u kojima treba da se izađe na izbore. Uostalom, svi izbori se prate pod budnim okom EU i njihovih predstavnika, što je ustaljena praksa, već godinama unazad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.