Đilas objasnio zašto SPN traži međunarodnu istragu o izborima

Ostavite komentar


  1. Treba promeniti uslove kako kaže Đilas. Zabraniti svima da izlaze na izbore koji su protiv Đilasa.

  2. Zar nemoze evropska unija da plati jedan vikend vucicevim biracima u inostranstvo i onda glasanje daj viken i djilas pobedi
    Jer vidosmo evropsku demokratiju kako tumace sa orbana

  3. Jedini je slobi rekao u oči ‘da se skloni i ne upropašćava državu …’ – zaboravili smo ??!!
    Čovek je godinama u pravu, zato je i na meti šibicara…
    Čemu ovakvi idiotski komentari ?

  4. Nama nema pomoći sa strane!Rešenje za opoziciju su ostavke vođa, jer godinama seju samo mržnju i borbu za vlast.Narod je zapostavöjen i izgubljen. Kako narodu objasniti cepanje DS na deset novih (gazda) stranaka?Gospodin Đilas,ako želi politikom da se bavi trebalo bi da ujedini opoziciju svojim programom, da stane na čelo i izađe na crtu Vučiću (vlasti).Ovo, svako sa svakim i guranje drugih u prve redove osuđeno na propast. Stranci mogu da nam pomognu oko par procenata, ali razlika je 50 %.

  5. Neverovatno kako ovaj covek samo zamišlja kako da bude na vlasti po svaku cenu a zaboravlja da je bio isto tako dugo kao i ovi sadašnji, kako nisam u sportu za povratak trenera ili igrača u svoj bivši klub iz kojega su otišli isto tako nikako nisam za povratak ovih bivših na vlast pogotovu sto su se gore pokazali od ovih sadasnjih , postali su prosto napadni i ako treba nesto da se menja to samo neko novo pametno mlađe lice na političkoj sceni koje bi zaista imala podršku celokupne javnosti i građana Srbije

  6. Само немој опет плакати. Све ће чика Вуле да ти обезбеди. Видимо се на изборима за 5 година.

  7. Ne bune se Oni što ovi kradu već što njima ne dadu. Ljubi ga majka, šta će mu ovo pored silnih miliona koje je pošteno zaradio.

  8. Sto se mene tice zvao bih ja medjunarodnu zajednicu da istraze kako si ti postenjacino dosao do miliona sve pod izgovorom da je po zakonu a nikako da li je to bila zloupotreba tog zakona zbog tvoje funkcije koju si obavljao.Da ne govorim o moralu,etici postovanju onih oko tebe idr.E,sad hoces medjunarodnu zajednicu hoces da uvuces u Srbiju da te oni postave na funkciju da nastavis tamo gde si stao.Najbolje tebe poznaju oni sa kojima si bio partijski blizak(Tadic,Jovanovic,Sutanovac,Jeremic…)a oni kazu da si nepouzdan,osvetoljubljiv,bezkarakteran,opterecen liderstvom…Ja im verujem.E takvig Srbija nece.Posle onog placa pre neki dan ipak si ti za filmsku industriju.Trazi ulogu kod Bjele posto ste bliski.Zelim ti uspeh u nekoj od glavnih uloga,jer ova u ovom filmu za ove prilike nije ubedljiva.

  9. A jel trazio mrdjunarodnu istragu kako je za nekoliko godina vlasti „sakupio“ saldo od 619 miliona evra na svom kontu i kako sam ne sme pred narod,tokom izbora,nego istura svoje placenike.To ne govori a znate zasto,zato sto to narod odavno zna.PROCITAN.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.