Đilas objasno zašto opozicija nije imala šansu da pobedi na junskim, a pobedila bi na jesenjim izborima u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ko hoće da mu bude jasno, njemu je jasno. Još je jasnija činjenica da je na junskim izborima u Beogradu ukupan broj glasača bio preko 1.600.000. Dakle oko 400.000 glasova za naprednjačku koaliciju biće dovoljno da „vladaju“ Beogradom. Preko milion glasača u Beogradu nije glasao za vladajuću koaliciju. Razmišljajte o tome!

  2. Gosn inženjeru, poštujem vaše znanje matematike, ali jedino što vam nije jasno je činjenica da Vučić nikada neće promeniti izborne uslove, dozvoliti slobodu medija, smeniti REM. Da bi se promeni ovaj režim morate da se sklonite svi vi iz bivših režima i da izadje barem 70 posto gradjana. A to je teško izvesti, osim u slučaju da nam dodje neka velika pretnja poput Rio Tinta, i slično.

  3. Opozicija dvadeset druge pobedila u Beogradu ali si ti otisao kod sefa i sve izbrsao.Zato bi bilo najbolje da cutis.

  4. После ових мудрорија, које овај пропали политички лик понавља као папагај већ годинама, поручите му да, ако је у стању (што ја сумњам), уради једну једноставну ствар:

    проучи бато како др Милић то ради.
    Тачка.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.