Đilas očekuje slobodne izbore krajem ove godine na kojima će režim otići u istoriju

Ostavite komentar


  1. Draga promenicu misljenje o tebi ako stvarno mislis da je ovde moguce imati slobodne i postene izbore sa ovakom bagrom na vlasti?

  2. Slobodnih izbora nece biti jer Vl
    astodrzac ce sve uciniti da osta
    ne status kvo.Ko ce ga naterati da
    promeni uslove i oslobodi medije?N I K O.EU ? Ne budite ne
    ozbiljni.Vucic radi sta hoce bez
    ikakvih ogranicenja i sankcija.

    1. Koji mediji nisu slobodni? Privatni? Šta bi ti, da privatnicima uredjuješ medije? RTS? Pa, RTS-om. su nezadovoljni i vlast i samozvana opozicija, a kad su svi nezadovoljni, znači da dobro rade i ne favorizuju nikoga. Možda hoćeš da kažeš da Borislavova supruga na RTS-u. radi u korist Vučića, a protiv Borislava? Ma idi, begaj.

      1. Opet najezda crnih ptica odnosno botova koji prodaju veru za večeru I kontaminiraju medijski prostor.A što se tiče mišljenja D. Đilasa o skorim slobodnim izborima teško je poverovati.Mislim da bi umesto nerealnog optimizma opozicija morala da angažuje sve raspoložive snage za očuvanje onoga što ima.Tu mislim na N1 I NOVU-S koje su pod baražnom „vatrom“ napadača kojima je istraživačko novinarstvo to jest istina trn u oku.

  3. Ako su ovo zaista Djilasove reči i njegova predvidjanja, usudjujem se da kažem da je on, ili šarlatan, ili slepac, koji ne razlikuje stvarnost od fikcije?! Vučić će još dugo pobedjivati sa „samo“ 60-70% podrške u biračkom telu Srbije, možda, ne toliko svojom zaslugom koliko zaslugom opozicije koje se ovaj narod plaši i strahuje da, kojim slučajem, takvi ne dodju na vlast. Ako mi Djilas ne veruje, neka sačeka te izbore, krajem godine, na kojima će, lično on, udružen sa njemu sličnima, „OPUČITI“ vladajuću oligarhiju, na čelu a Vučićem, i oterati ih u „istoriju“.

  4. On je pravio sradnju kad je iz Fasa otpusteno hiljade radnika,o cemu ovaj covek prica,kad su ostajali radnici bez hleba kad je dosao Fas njemu je bilo lepo,mnogo je nas koji smo ostali sa decom bez hleba.Sva su deca ista i bitna ne samo njegova.

  5. Dragane, tvoji izvori iz Kragujevca tu te opasno nasamarili.Kao kragujevčanka , sa ponosom mogu da kažem da nikad bolja situacija nije bila u gradu.

  6. Tesko je ocekivati slobodne izbore. Dacic Ivica je pusten sa lanca kao aporter da opstruise pristojan i civilizovani dijalog opozicije i vlasti pod kontrolom EU. I napkon, to nece dozvoliti ni Vucic niti njegova kamarila kojoj je dopustio da krade otima i likvidira. Vama je to sve vec poznato, pretpostavljam ?

    1. Opozicija mora svoje delovanje da usmeri više na promociju političkih ideja i programa a manje na kritizerstvo i optuživanja, više na partijsku infrastrukturu nego li na žalopojke, meni kao običnom birači recimo više se sviđa kako poks ili dss vrše opozicioni rad nego ostatak opozicije koji su prepoznatljivi više po rezonu mi smo protiv a da uglavnom ne znaš za šta su. Da ne ispadnem demagog svakako da sns ima svoje greške i propuste ali nešto i dobro rade.

  7. Jel ovo onaj Đilas što je otišao u istoriju u slobodnim gradskim izborima u Beogradu ili neki drugi Đilas?

  8. Ne razumem ovog Đilasa, umesto da se maknu sa političke scene i puste mlade ljude, neiskvarene, ljude koje narod nije viđao u lošem svetlu, on se i dalje trudi da nekome dokaže da nešto što je belo u stvari je crno.

  9. Izbori jesu slobodni i demokratski. To što je neko izabrao da ne izlazi na izbore, pa posle da kuka, to je njegov problem.

  10. Djilas ce voditi Racuna o Budzetu
    To najbolje ume
    Ostalo ga ništa ne Zanima

  11. Zanimljivo da se stalno komentariše borba za slobodne izbore, verovatno kao onomad nasiljem i lomljavom skupštinskih vrata!

  12. Neka izadje na izbore da ga izabere sav taj narod u koji se kune da ga podrzava? A nece…hm…

  13. Kragujevac ce ove godine dobiti mnogo za svoju infrastrukturu.Preseliti ce i kotlarnicu iz centra.

  14. Jedva čekam slobodno tržište pa da se moja trafika nadmeće sa Amazonom na ravnopravnoj osnovi!

  15. Potrošene ideje, poverenje i nečije najbolje godine ne mogu da se vrate. Da ste valjali, još bi trajali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.