Đilas odgovara na Vučićeve optužbe: Šešelj izbija iz svake rečenice srpskog Lukašenka

Ostavite komentar


  1. Vučić je baš „odbrusio“ Đilasu i Mariniki. Ostali su „bez teksta“. To što nisu bili prisutni, nema veze. Vučić se „hrabro“ borio sa kamerom, kao i uvek.

  2. To mu omogućava još 3 mandata predsednika,koje je lako ,,omogućiti,,u sadašnjim okolnostima koje će biti svakim danom sve gore i nepovoljnije po bilo kakvu demokratiju koje odavno nema.

  3. Nikada nisam glasao za Đilasa. Nisam poklonik njegove politike. Ali u odnosu na AV Đilas je premija. Podrška Đilasu i ostalima, ne da bi preuzeli vlast, već da bismo napravili sistem u kome ćemo neku buduću vlast moći skloniti bez problema. Želim i Đilasa na vlasti, da bih ga za godinu, dve ili četiri elegantno zamenili i tako u krug. Želim slabu vlast i jake institucije, jaku opoziciju, pa makar bila i SNS (sastavljenu od onih koji ostanu van zatvora).

  4. AV kaže da su izbori bili najčistiji, što nije moguće kada je u predizbornoj kampanji opoziciju i ProGlas vukao po tabloidnom i pink Blatu. Ili je možda SNS hemijska industrija došla do recepta za „čiste izbore“ i onda će „proizvod“ izvoziti u druge „demokratske“ zemlje.

  5. Sva sreća pa su Ukrajina, Moldavija i Rumunija između nas i Putinove Rusije. Zamislite da se, poput nesrećne Belorusije, graničimo sa Putinovom Rusijom. Ovom našem „Lukašenku“ bi samo nebo bilo granica i već odavno bi bio diktator na steroidima. A tek kako bi se Vulin iživljavao.

  6. Studenti profesori svih fakulteta svi srednjoskolci penzioneri poljoprivrednici sbe blokirajte i na ulicu to je spas

  7. AV predsednik države vodio kampanju sns stranci. Big ptekršaj. Ostalo je sve suvišno komentarisati.

  8. Ko još sluša pilićare i lopurde iz Sns pritisnućemo ih. Biće im sve gore, a najgore će tek doći kad im se uzme opljačkano i dotični liše slobode. Amin

  9. Nina,
    Nikome is SNS se nece oduzeti ni jedan(1) €, niko neće biti ni jedan (1) dan u zatvoru.
    Pogledajte srpsku političku politiku u poslednjih 150 godina 1880-1940 i sve ce vam biti jasno.
    Srbi mnogo vole vlast i uvek se DOGOVORE.
    NAROD je uvek izneveren i prevaren.

  10. Draga Nina , gospodin Bata je u pravu , nema od toga nista … Zato je jedini spas , a to po Ustavu nije moguce , STRANAC na celu … Ako ti je lakse , kaze se da VRANA VRANI OCI NE VADI … A taj stranac , beskrupulozan , maher u poslu , strucnjak , uz podrsku jake sudske i izvrsne vlasti , napunio bi zatvore , oduzeo lopovlukom stecenu imovinu , retrospektivno naterao botove da dizu kredite i vrate svaki ,, zarađen dinar “ , procesljao sve ustanove i drzavna preduzeca … Opristite mi , sve je to moja pusta masta …

  11. Sve ono sto je Vucic rekao za tebe Djilasu je tacno,od toga da si opljackao narod i sve ostalo,a sto se tice Seselja, bolje on nego ti,on bar nije plackao i bogatio se na grbaci naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.