Đilas odgovorio Milici Đurđević Stamenkovski: Kurti i ja nismo na istoj strani, niti ćemo biti, ali Vučić i gospođa Zahvalnica jesu

Ostavite komentar


  1. Čak i da se desilo, zašto je razgovor sa neistomišljenikov problem?
    Jedino kada možemo kao ljudi da se razumemo je kada razgovaramo jedni sa drugima.
    A kada se razumemo, onda možemo i da rešimo pribleme koji su iz nerazumevanja proizlašli.

  2. Milica lažljivica, je uništila Boška Obrafovica i njegovu stranku Dveri, i sad će da predje kod diktatora! Možemo se moliti bogu, da Lažljivica Milica uništi Diktatora i njegovu SNS! Ozbiljno se očekivalo da Boško iz Dveri reaguje na Milicino uništavanje njega i njege stranke Dveri! Možda Boško neće da reaguje, posto će se možda i on nadati da mu Lažljivica pomogne i da i njega ubaci kod diktatora?

  3. Odmah se videlo ya je ona deo Sns a Jako može neko ko nigde ne radi a jedino što ima je bašta ispred kuce,da formira stranku,da ima svoje odbore itd.Za sve to su potrebne pare,i to mnogo.Znaci da je neko finansirao.Alijuyi ne razmišljaju,uđu kao muve bez glave.

  4. Milica je u Srbiji od svog naroda dobila glasova koliko i Kurtijevi gradonačelnici na delu Kosova većinski naseljenog Srbima. Bruka.

  5. Milica bi trebalo da dobro proveri informacije koje dobija, a ne da se istrčava sa lažnum izjavama. Brzo je naučila od gazde kako se to radi, glavno je da je njen komentar otišao u etar, za nju nije važno što nije istina, sa razlogom je dobila nadimak LAŽLJIVICA. Sramota.

  6. “ i to što Kurtijevi gradonačelnici na severu, izabrani sa 3% glasova, ne podnesu sami ostavke već ponižavaju Srbe terajući ih da potpisiju peticije za njihovu smenu i da se sprovodi referendum“
    Da li su Srbi imali pravo da glasaju? Da!
    Da li su 3% glasaca- glasaci? Da!
    Da li su gradonacelnici izabrani od glasaca koji su ucestvovali? Da!

    Jedan od losijih poteza rezima u Beogradu je bila direktiva o izlasku iz institucija i neucestvovanju na izborima a direktna posljedica je izbor gradonacelnika. Nisu krivi onih 3% sto su ucestvovali nego oni koji su naredili ostatku birackog tijela da ne ucestvuju.

  7. Nema tu šta odgovoriti slike govore više od reči i njegove i marinikine i ostalih.nažalost istorija će ih pamtiti po izdaju svoje zemlje ako je još uvek nazivaju tako.mi nemamo rezervnu zemlju zato se ponosimo svojom jednom jedinom.

  8. „….izabrani sa 3% glasova, ne podnesu sami ostavke već ponižavaju Srbe.“ Ovo isto vazi i za Micu Zahvalnicu….Glavnu rec moze da vodi kod kuce ili u svom bloku, toliko glasova je dobila i to na prevaru.

  9. Za sve je u pravu što je rekao Djilas , zaista liči na to što je rekao , ali kako rešiti problem sa Kurtijem koji zaista pravi život ne podnošljivim kako Srbima tako i ostalim manjinama u tzv državi Kosovo , sada će nas omesti Ekspo a tamo se dešavaju ipak egzistencijalne stvari za normalan život .

  10. Pod oznakom “hitno” doneti zakone (i primeniti ih) koji će zaustaviti ovu tabloidizaciju Srbije. Zar naš zajednički interes nije normalizacija odnosa? Zar ne zaslužujemo normalan život? Ko se tome odupire i diže tenzije? Ko “normalizaciju”, a još izlaskom iz Ustavnih okvira, vredja inteligenciju ovog društva? Ko? Djilas zasigurno, ne.

  11. Milica je savršen primer našeg tipičnog radikalno naZadnog i primitivnog nacionalsocijaliZma. Siguran sam da joj sledi fantastična karijera u SNSu a možda i u vladi uz iste takve Vučeviće, Vuline, itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.