Đilas pisao Žofreu i odgovorio na očekivanja zvaničnika EU da opozicija preuzme svoja poslanička mesta

Ostavite komentar


  1. Podrška slobodoljubivoj i normalnoj Srbiji, koja se bori protiv nedemokratskog i u suštini, antievropskog, antinarodnog i antidržavnog Vučićevog režima, a protiv korupcije, kriminala i lažnog patrotizma. Nažalost, neke zvanične birokrate EU, zbog ličnih i konformističkih grupnih interesa pogrešno podržavaju mafijaški beogradski režim.

  2. Niko vama ništa ukrao nije, sve koliko ste dobili glasova je rezultat vašeg rada odnosno nerada.Teško je priznati da vas deo birača obožava ali je to samo manji deo a demokratija je volja većine.

  3. Neverovatna količina optužbi na račun vladajuće stranke i njenog lidera ali bez jasnih argumenata i dokaza. Više puta ponovljena laž nekada je postajala istina ali danas je to teško ostvarljivo

  4. ..po ko zna koji put zapadni politicari staju na stranu ace, moramo napraviti bolju opoziciju od ove ako mislimo da nas zapad podrzi. Izmedju ove opozicije i vlasti zapad bira vlast.

  5. Bravo g. Đilas. Sve što ste mu odgovorili je na mestu. Neki iz EU se prave ludi. A nisu.

  6. Aman, sakupite potpise za bg izbore, ali ih ne predajte nego postavite uslove: smene na rts-u, smene u rem-u, dva minuta sa naplatne rampe, poslovanje beograda na vodi, poslovanje aerodroma, jovanjica, ….pa ako ne prihvate – neka ucestvuju sami.

  7. Đilas kaže, dovođeni glasači sa juga Srbije. Pitanje da li su dovođeni i srbi iz Rep. Srpske…

  8. Kme,kme,kme uvek neko drugi kriv pocni jednom od sebe mozda bude bolje i opziciji i Srbiji,.isti si kao i ovi na vlasti mislis da si najpametniji rodjen za vodju,prst na celo mozda je neko bolji.

  9. Đilas je sposoban političar on je zapeo za oko evropljanima oni vole takve ,,jadnike,,

  10. G Djilasu i njegovim partijskim i koalicionim partnerima jedino moze da pomogne neki novi, pragmaticni, mudri, uporni, elokventni politicar kalibra pokojnog Djindjica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.