Đilas pitao Vučića o Kosovu i upozorio ga na nezadovoljstvo naroda

"Videli smo šta Albanci traže. A šta si ti tražio, šta si ti predložio?"

Ostavite komentar


  1. Meni brate ovo lici na foliranje retorike pseudo-opozicionara. Kao hajde malo na ovu opstu situaciju i ja da malo talasam, kao bajagi, sad cu njega ovde da iskritikujem , onoliko.

    1. Tako je ,umesto da je pokušao da uzme vlast na izborima pa on sam da se bavi pitanjima koja sada postavlja.Ali nije mu to cilj,očigledno.

        1. Botovi se na svako pominjanje D. Đilasa ostrve na ovaj sajt.
          Pitanje za botove: ko je još na pregovorima u ime Republike Srbije u Parizu sa vašim samodršcem? Koja je srpska platforma za pregovore?
          Vaš gazda voli sve da privatizuje, ali ovo je suviše ozbiljno pitanje da bi muvao tamo nešto sam.

  2. Bulazni. Lupeta av. Priča šta mu pada na pamet. Sve vreme radi protiv srbije.

  3. Možemo li da se pretvaramo da smo „građani“ ili smo osuđeni na to da smo „narod“. Naizgled je kozmetička stvar, ali je suštinska zbog kojeg ovo društvo propada i svi njegovi građani (i pripadnici svih naroda pa i većinskog ako je to uopšte bitno).

    1. Kasno si se Djilase setio da se sekiras za Kosovo. Vi ste ga se odrekli .

      1. ANA
        Koliko godina imaš curko(
        Da li si samo rodjena 90-ih ili si ih prespavala?
        Ako ti je umni količnik nizak, ako imaš problem sa memorijom….pa informiši se sta je bilo pre dva’es jedne godine!
        Tada su iste ove gnusobe u vidu pičkoustog i onog praseta Dačica bile na vlasti
        Ja razumem vašu nepismenost..(vi se njom ponosite), ali ste pogrešan portal odabrali da to iskazujete!
        To što se kao fol javljate ,,sa vise profila,, ,a u stvari sve iz jedne kuhinje, da bi ste pokazali tobože ,,masovnost,, to je vaš problem , ali i u lupetanju bi trebalo imati meru!
        E vi ste prevršili svaku meru!

        1. Zvoki, do 2008. KiM je bilo u sastavu Srbije, makar i na papiru, ali je bilo… A onda su nastupili DS. radturači, Tadić, Djido, Jeremić, Borko … i ostali i postavili granične prelaze… Čega god su se dotakli, sve su uništili, ili pokrali.

  4. Brate na dan izbora svaki glasac je dobio masku i dezinfekciju ruku, ja sam licno bio na ulazu izbornog mesta br. 236

    1. Pogledajte sliku AV na dan izbora , ispred glasačkog mesta , oveći , ali zatvoren prostor, polovina ,uključujući AV ne nosi masku….

    2. Sta je bilo devedesetih,rat i na silu su nam uzeli Kosovo to je cinjenica takodje je cinjenica da je Kosovo izgubljeno za vreme demokratske vladvine doticnog gospodina i negovih pulena koji bi dupe dali samo opet da su na vlasti

  5. Cini se da uopste nije problem nikome da se ujedini sa desnicom i desnici sa levicom, katastrofa..

    1. I nisam nikakav bot potpisujem se punim imenom i nebranim Vucica samo pun mi je vise k…ovih tajkuna koga zabole za narod Srbije nego hoce da dopuni jos dzepove ,malo mu je to sto sada ima.Pa on je rasturio demokratsku stranku koja mu je dala sve sto danas ima

  6. lako je tako pricati i kritikovati iz prikrajka, kada nizasta ne odgovaras, to moze svako. Sta si ti uradio sa onim tvojim manekenom a na vlasti ste bili 8 godina, nije malo a rezultat nula. Pusti druge i skloni se vec jednom.

    1. Ari, posle dve procitane reci iz tvog komentara vidi se da si bot. Bedni vlastodrsci imaju botove kakve zasluzuju: polupismene, neinteligentne i nemastovite.

      1. Neka ti je to uteha za neuspeh, ponavljajuci kao papagaj „bot“.
        Nepismeni nismo, pametni jesmo, vidimo dobro, cujemo i znamo.
        Vucic nije idealan, ali djilkos je upropastio sve cega se dotakao, sem svog dzepa.
        Zasto brisete komentare?

  7. A, koja je tvoja platforma o KiM gospodine Đilasu sem što apsolutno podržavaš „Teritorijalni integritet Kosova“.
    Vučić je uvek bio na stavu da bez kompromisa nema rešenja i jasno je odbacio „Msksimslističku listu želja“ Hotija, kao i poštovanje rezolucije UN 1244. kao i poštovanje Briselskog Sporazuma i ustanovljenje ZSO sa izvršnim ovlašćenjima kao uslov za početak pravih pregovora.

    1. @Miodag iz Peći***A koji je Vučićev predlog o „kompromisu“ kada se zna da se kosovski Albanci neće dobrovoljno odreći ciljeva koje su ratom ostvarili? Gde i kada je postojao „kompromis“ između ratnih dobitnika i gubitnika?

    2. videli smo kako je djilas 2008 podrzavao kosmet Tadic Jeremic i ostala zuta banda

  8. Kasno si se Djilase setio da se sekiras za Kosovo. Vi ste ga se odrekli .

  9. I narod je pitao Djilasa odakle mu firme i 500 miliona evra prihoda, ali odgovora nema.

    1. @Petar…Neka ga narod tuži pa da saznamo šta je Đilas kriminalno radio!Ali ne,svi sve znaju a dokaze nemaju! Otkud to da je Đilas lopov a nije uhapšen,suđen i osuđen za neko delo?!

      1. I Al Kapone je godinama krao pa je na kraju zavrsiou buvari.Polako takvi se na hapse zbog 1000 € utajr poreza.

        1. @Aca***Godinama prozivate Đilasa zbog kriminala a tužilaštvo ne preduzima ništa jer taj nije radio ništa mimo zakona,i nema dokaza o utaji poreza!Možda vi znate nešto što mi svi ostali ne znamo?

  10. G. DRagan Đilas s pravom kritikuje odsustvo strategije i platforme za pregovore za postizanje pravno obavezujućeg sporazuma o rešenju kosos vskog problema ali nije uverio čitaoce da jeste za takvo,, trajno rešenje tog problema.

  11. Ko uopšte pita Đilasa za mišljenje? Koji je on faktor? Kada je u društvu organizovana rasprava o Kosovu miša nigde nije bilo…O čemu on priča? U čemu je njegova bitnost? Sve što je znao on je pokazao…Sad se javlja kao spasilac Srbije od A.Vučića…Ne zasmejavaj…

  12. Boze blagi, Djilas prica o Kosovu?! Pa, oni prstom nisu mrdnuli dok su bili na vlasti po pitanju bilo cega sto ima veze sa Kosovom. Sve o cemu covek prica je tesko foliranje i demagogija, prosto otuzno i netacno, kao kada bi Velja Ilic objasnjavao kvantnu teoriju…stvarno mi muka od ovih sto spasavaju narod od Vucica, a u stvari im puca prsluk za taj isti narod i odu da uzivaju na moru….

    1. Tako je tetka, kad su na vlasti svi imaju istu pricu, a kad litnu, onda kritikuju tu istu pricu i objasnjavaju da ce biti bolja prica kad oni budu na vlasti. Setimo se samo ko je bio na vlasti kada je tzv Kosovo proglasilo nezavisnost kao i Crna Gora. Puna usta svima Kosova, a sad da im kazes ajmo da vratimo Kosovo, svi bi se razbezali kud koji, neki da odnesu tetki lek, neki da hrane stoku i zivinu, neki. na njivu, neki bi rekli idite vi sad cu ja, itd….izgovora koliko hoces, dela nigde….

  13. Da je ceo narod nezadovoljan, ne bi dobili 2 miliona glasova na izborima.

  14. Posle propasti projekta BOJKOT, Djilas više i ne bi trebao da se oglašava u javnosti.

  15. Svi prvo treba da se naucimo kada govorimo o juznoj srpskoj pokariji, da je nazivamo punim imenom, Kosovo i Metohija.

  16. Jedno pitanje?
    Albanci sa Kosova i Metohije u pregovorima polaze od svog „Ustava“.
    Zašto Srbija ne polazi od svog Ustava, zašto se ne pridržava ustava,nijednom rečju se ne poziva na Ustav,da je Kosovo i Metohija deo Srbije i da možemo pregovarati samo u okviru Ustava Srbije.
    Bar mislim da im Ustav samo to i dozvoljava,sve ostalo je izdaja Srbije.
    Nisam pravnik ali kao građanin Srbije tako mislim.

  17. djilas i njegovi lazovi vec skoro punih devet godina kako pricaju evo vucic izdao kosovo i to svake godine i samo lazi i nista vise a i oni dobro znaju da to vucic nikada nece uciniti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.