Đilas podneo krivične prijave zbog falsifikovanja dokumentacije, Vučić ne želi da komentariše (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Опште је познато да је „капиталац“ тежак за хватање и пецање

    зато искусни аласи су користили трик да привуку пажњу „капиталца“ симулирајући да су „ситна руба“ и при томе ударајући по води направљеним дрвеним инструментом „бућком“

    Када „капиталац“ изрони и приђе чамцу и зграби „белу рибу“ ухвати се на дебелу удицу, а аласи га пусте да се замара и вуче чамац док се тотално не умори и постане лак плен Наравно „капиталац“ на сваки начин покушава да се ослободи покушавајући да зарони или одвлачећи чамац у грање или потопљена стабла или чак директно нападајући чамац са аласима

    Иако су аласи већински победници десеи се да „капиталац“ одгризе руку аласу са бућком или ако је неопрезан и у малом чамцу да му потопи чамац и да га удави

  2. Ovaj lik se svaki put dernja kada ima opozicija konferenciju za stampu i to po nalogu AV, cega li se plasti AV i zbog cega zeli da se ne cuje sta ima da kaze opozicija. Jednog dana ce svima biti jasno ko je zapravo AV i bratija, ja bi se stideo takvog lika a oni se njime ponose. Svi su oni isti kao ON.

  3. Nadlezne institucije treba detaljno da ispitaju sve cinjenice koje se odnose na racune koji su se pojavili u javnosti, jer su u pitanju veliki milioni. Gradjani zele odgovor.

        1. Kad ja zelim neki izvestaj od moje banke da dobijem, moram licno da dodjem u banku… a sad ispade da banke dele izvestaje na izvolte.. Djilas je mutan tip..ali i ti bankovni izvodi jos mutniji

      1. Au nama čovek koji je otkriven da ima 24 stana drži predavanje o zakonima?!!!!

      1. Svi očekuju krajnji ishod istrage zašto je Koluvija iz Jovanjice gde se proizvodila droga zvao Andreja Vučića.

      1. Slažem se da sve treba detaljno pregledati i izneti u javnost. Zašto neke osobe plaćaju školarinu 60000 dolara deci Siniše Malog. Zašto on sam ne plaća školarinu svojoj deci, da li je to vid korupcije u vladi Srbije.

      2. Na sud, pa kroz 10 god sa 2 ročišta godišnje presuditi da je slučaj zastareo…

    1. A ako se ispostavi da je sve bilo laž hoćeš li se složiti da odgovorni odu u zatvor i daju ostavke na svoje funkcije?

          1. Da, običnom čoveku dođe da se prosto rasplače što on nije obdaren s tolikom količinom suve intelgencije kao botovi.

        1. Mia, Maja, bojana, Ana, Marija sve doajeni za borbu protiv kriminala i postenu Srbiju... kaže:

          I sta cemo botovi ako Djilas nije kriv? Ko ce onda biti kriv i da li ce vasim mozgovima to uopste biti bitno? Vi prizivate razresenje situacije sa nadom da je Djilas kriv, a sta ako nije? Hoce li odgovarati neko ko pusta lazi i hoce li vama promeniti misljenje o nekim stvarima bar za milimetar. Ako nece (kao sto sigurno nece) promeniti misljenje ne razumem zasto se opterecujete citavom situacijom jer je vama svakako vazno i istinito samo sto kaze Vucic nevezano za to koliku glupost i laz odvali.

          1. Je l objavio RTS koliko puta je Đilas dobio presuda u svoju korist za razne klevete i laži?

  4. Samo tako SSP,neka tuzilastvo i sudovi rade redovno i na vreme protiv bilo kakvog prekršaja,pogotovo u politici.Ovde su ostavke nepoznata činjenica i licna uvreda za primitivce koji se guraju na funkcije.

    1. Jedan od gradskih vodovoda naplacuje odrzavanje i za kuce gde su pre vise godina vlasnici otisli u EU ili u neki od gradova.Potrosnje vode nema ali to kosta 150 din.mesecno

  5. Trk na poligraf,čisto da se zna sve,jer te prijave neće skoro doći na red.U suprotnom si baš u kanalu.

  6. ma pustite me i sa ovim, znate li za koferce, znate li za ubistvo djindjica, znate li za saslusanje legije, znate li za sava malu, znate li za stanove u bugarskoj, znate li za cenu stefana nemanje, znate li za jovanjicu, znate li za racune na mauricijusu. ja sam sve cuo ali nista se ne sazna do kraja. nece ni ovo. ni ono sto se tek valja iza brda.

  7. Sto ti smeta sta pisu Vecernje Novosti imaju i oni pravo da se bave istrazivackim novinarstvom kao i svi drugi mediji.

  8. Bravo.
    Puna podrska g.Djilasu koji je predugo satanizovan.
    Samo po zakonu i jednako za sve.

  9. Pametan covek, nece komenatrisati i spstati se na nivo jednog tajkuna koji zeli da od ovoga napravi medijski cirkus gde ce on sebe (opet) predstavljati kao patriotu i spsitelja ne bi li prica o tim njegovim milionima bila zaboravljena.

  10. Koliko se tajkuncina trudi da medijski digne presinu i da skrene paznju sa njegove afere i tih miliona. Polako, istrazni ce da odrade svoj posao a onda cemo da gledamo licemernu glumu izvlacenja i izbegavanja odgvrnosti Dragana Djilasa. Covek vrti jedne te iste fazone mahinacija i medijskih spinova vec godinu i jace!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.