Đilas poručio Đuriću: Brže ćeš se vratiti iz Vašingtona nego što si otišao

Ostavite komentar


  1. Ne razumem, kako se više ne smuči i najmanje obrazovanim simpatizerima Vučića i njegovih poslušnika, da nemaju nijedan dokaz protiv Dragana Đilasa, kao što nemaju nijedan dokaz u odbranu svojih svakodnevnih pljački.

    1. Vidi Mihajlo… Šta misliš zašto je Djilas sve nervozniji i sve nasilniji? Moraće da dokazuje poreklo imovine, ili da izaziva neke nemire. Marka Djurića, mnogi ne simpatišu, pa ni ja, ali ko je Djilas da odredjuje i preti, ko će gde i šta da radi?

        1. Milijana … željna ….. svakog dana. Šta me briga šta ti znaš, ili ne. Ja i ne krijem da sam glasao za Vučića, samo kažem da je Don Djilion niko i ništa, da bi on nešto odredjivao, a neće nikad ni biti.

      1. Ljubiša!
        Preko 8 godina na vlasti ovih izroda, a ti tupiš da je Djilas sve nervozniji?
        Pa da imaju nesto vec bi ga 100 puta uhapsili!
        Ovako…šire priču da se nepismeni botovi poput tebe ,,hrane,, , jer kako bi drugačije egzistirali?

    1. Nije propali student, on je diplomirani inženjer mašinstva, smer vazduhoplovstvo, Univerziteta u Beogradu. Nije Megatrend, Union, Singidunum i slični.
      Za razliku od sadašnje elite.
      Glavna mana mu je što je dva puta pobedio na izborima za gradonačelnika Beograda.

      1. Pa neka pravi avione, bespilotne letelice,žiroskope, nešto što je u njegovoj struci.

  2. Klasicna nervoza. Svestan da je odavno provaljen i da ga svaki dan demantuju za njegove lazne izjave. Jedino nije svestan da ga narod ne zeli!

  3. Ne razumem ovu Đilasovu potrebu da baš sve komentariše. Pa Đurić još nije ni imenovan, nije zvanično objavljeno, a Đilas Đuriću već predviđa brzi povratak iz Njujorka. ne ide, valjda se prvo poželi uspeh, ipak će predstavljati zemlju, ne sebe.

    1. Upravo o tome se i radi , botu, što će „To“, (nemam pravi izraz da ga nazovem, ne postoji ništa toliko ljigavo i odvratno), predstavljati zemlju. Mene je sramota a verujem i svakog normalnog građanina Srbije.

  4. Šta reći. Čim si protiv vlasti ti si nečiji. Kao da ne možeš biti protiv vlasti i ne biti ničiji. Ali zna to Djurić. Samo to je ta bahata politika Vučićevih ulizica i karijerista. U sučeljavanju neznalica i razumnih ljudi uvek pobedi neznalica ukoliko mu dopustiš da te iziritira svojim nebulozama. A šta reći o Djuriću? Žao mi ga je. Budi neko sažaljenje kada ga vidiš onako mladog i suvog, a ogrezlog u mržnji, udvorica i bez sopstvenog stava i ličnosti. Suv ko barut. Samo ga zlo izjelo.

  5. Djilas je covek koji ima najmanje prava da odredjuje ko ce gde, sta i ko kako radi… samo uzaludno komentarise! A jadna nam je drzava ako su Kesic i Ivanovic profesionalci!!!

  6. Dragan Đilas našao da brani Ivana Ivanović i Zorana Kesić koji na najbrutalniji način ismevaju sve reedom i svoju državu u kojoj žive sramota. Kada je Mesiću poklonio traktor, simbol srpskog stradanja u vreme Oluje. To je direktno ruganje u lice sopstvenom narodu.

  7. Broj onih koji bi ih branio staje na prste jedne ruke zato sto nema kako da se brane. Obojica su potpaljivala bezobzirno situaciju.

Ostavite komentar


Politika

Da li će Dačić morati da "polaže račune" poslanicima zbog hapšenja aktivista? 10

Da li će Dačić morati da „polaže račune“ poslanicima zbog hapšenja aktivista?

Zeleno-levi front zahteva hitno održavanje sednice Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, kako bi se razmotrila odgovornost ministarstva unutrašnjih poslova na čelu sa Ivicom Dačićem zbog "zastrašivanja onih koji se protive rudniku litijuma". Dok poslanik ZLF Bogdan Radovanović tvrdi da će zahtevati da Odbor sasluša Ivicu Dačića i detaljno ispita izveštaj MUP-a, predsednik Odbora Milovan Drecun nije želeo da komentariše zahtev jer mu još uvek nije dostavljen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.