Đilas: Poštenije bi bilo da Jeremić i NS na izbore nisu išli sa nama

Ostavite komentar


  1. Neznam odakle mu prica o privremenom organu.Brnabic je da će SNS formirati vlast sa ograničeni rokom trajanja dok se ne raspišu novi izbori.Jeli on ovo opet obmanjuje opoziciju.Pa niko nije lud da deli vlast sa opozicijom ukoliko ima većinu.

  2. Ne misim da je Jeremic sjajan daleko od toga, ali mi je ironicno da Djilas prica o postenju.

  3. Dobro, šta je pošteno u tome da se pozovu glasači da glasaju sa parolom verovanja u institucije i da pošto ipak izadju na glasanje i glasaju (i više ne mogu da povuku svoj glas), neko zloupotrebi te glasove i udje u van-institucionalne i privatne dilove? Pa koga ćete ponovo prevariti da izadje na glasanje? Isuviše velika zloupotreba poverenja. I sad priča o poštenju. Ućuti, leba ti

  4. g.Djilas da li ste pročitali izvanrednu kolumnu dostojanstvenog I uvazenog g.Pivljanina ?
    Pročitajte!

  5. Mozda, samo mozda ovo ima neku formu koja je odavno osmisljena a sada sprovedena u delo. Ima taj odnos, uprkos svim vidljivim manifestacijama za narod, malo dublje korene, zar ne? Ali, ko zna…

  6. Da li se neko od opozicije usudio da uradi bilo šta, osim kritizerstva?
    Najlakše je kritikovati sa strane, to je najlagodnija pozicija. Ako akcija uspe, onda svi imaju korist. Ako ne uspe, onda se kaže lepo sam vam rekao. Što bi rekli win win.
    Treba dići cenzus za stranke na 5%, koalicije 10%, pa onda filozofija.
    I dvodomna skupština. Jedan proporcionalni dom, drugi većinski teritorijalni.

  7. „..Poštenije bi bilo da Jeremić i NS na izbore nisu išli sa nama..“
    – To sam i ja tvrdio još pre izbora a tvrdim i danas jer bi mnogo bolje prošli da su išli samostalno. – Plus što su napravili katastrofalnu grešku što nisu ONI kandidovali g. Ponoša.

  8. Gde se izgubila Marinka Tepić, a do sledećih izbora, a to je za 4 g još ćeš ti da menjaš mišljenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.