Đilas pozvao Vučića da ne pogazi reč i da pokrene proces koji vodi izborima u Beogradu do kraja godine

Ostavite komentar


  1. Samo da izgube Beograd! Onda sve počinje da im pada. I SNS i SPS treba pobediti i bukvalno oterati iz Beograda.

    Koliko god da je ipak Beograd, unazađen i urbano i socijano, on je još uvek daleko iznad nivoa SNS-SPS i ne zaslužuje dalja unižavanja.
    Ako pogledamo sam onaj megalomanski, sumanti,katasrofalan nastup, predstavu strave, najtup javne dijagnoze fiksideje A. V., vidimo da je bolesni narcis u nameri da kupi narednih pet godina samovlade Srbijom i njeno potpuno pljačkanje, pokazao da ga ne interesuju glavno problemi Beograda.
    Njega ne dotiče što Beograd nema savremene i bezbedne ulice, kolovoz i trotoare, što Beograd nema rešen vodovod, kanalizaciju, gasovod i bezbedan prenos električne energije.
    Tog sumanutog antibeograđanina, kao i Šapića, Vesića i druge, ne dotiče kako i gde bezbedno parkirati.oni se voze na račun Beograda i izimaju, kradu i troše nemilice.
    Zamislite mitomana koji hoće da dodatno zaduži nas, celu Srbiju, i generacije koje dolaze, dodatnim milijardama pozajmica, da ukrade koju za sebe, koju za pajtaše, a pritom uživajući i grandioznoj „investiciji“… A da ga neko pita:Hej pa je l ovo tvoje?! Alo, ko ti daje pravo da praviši radiš takve sumanute projekte, a Beograd nije rešio svoje osnovne probleme?!
    On je ipak najstrašnija verzija faraona koja je u dvadesetprvom veku zadesila i pogodila Srbiju.. A ovaj faraon još hoće i da zadivi „prijatelje“ i“neprijatelje“ i da se ovekoveči… Kao fa mu nije dosta ona neprikladna kombinacija spomenika Stefanu Nemanji o devastiranog objekta, Glavne železničke stanice.

    Dvanaest milijardi dolara ili evra…?!

    Da se ukrade od glupe Srbije koliko god bude bilo moguće,moglo je do sada, pa da se skloni.
    Kao Milo i njemu slični.

    Pa, da li je to normalno?! Srbijo, probudi se!

  2. Djilasu je bitan Beograd tu vec ima iskustva u raznim malverzacijama a budzet pun ,e nece moci gospodine zaboravili ste da narod pamti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.