Đilas: Računi su faksifikati

Ostavite komentar


    1. Najnormalnije, krivicne prijave i istraga, da se dokaze ko laze …normalno..

  1. Mogao bi „Predcednik“ da napravi ozbiljan auto-gol ako uhapsi Djilasha. Otvoriće se mogućnost da neki sposoban političar stane na čelo opozicije, pa dovede do promene vlasti.

    1. Ја лично верујем Ђиласу.Ово демантовање нема смисла.
      Господин Ђилас треба доћи на конференцију са нотаром и уговорима, све непостојеће рачуне пренети на заинтересоване новинаре ,АВ,
      Владу,НБС…
      Нема рачуна,нема пара на њима,ето вам папири па проверите трансакције у задњих 5 година на њима.

    1. Zaista je vreme da sidjes sa grane.Svako ko ima zrno pameti zna kako se dobijaju informacije od banke.I Tito nikada nije uspeo da dodje do sefa Kralja Aleksandra u Svajcarskoj a Sinisa Dr. bas Mali dobija sve papire.
      I na kraju u pravu ste ono su falsifikati sto je Djilas drzao ,on je to i glasno i jasno rekao ali visoka je grana na kojoj obitavas pa nisi cuo.

  2. Gradjani Srbije trebaju da zaustave ovo zlo koje svojim lažima nastavlja da pokriva svoje lopovluke i nastavlja sunovrat Srbije .Ne zaslužuje SNS nijedan glas jer je sve manipulacija i laz plasirana njihovim nesposobnim kadrovima

  3. Ko bi lud sa tolikum parama živeo u Srbiji da ga svi napadaju dan noć. Naravno da su falsifikati. To znaju svi, al se prave da neznaju.

  4. Neka naši nadležni urade svoje. A Đilas ukoliko je čist nema šta da brine istina će izaći na videlo.

    1. Nisam siguran da ne treba da brine.Lako je u ovakvoj drzavi napakovati nesto

  5. Dragane, ako je sve izmišljotina tužbom dobijaš spor taman još koji milion više na bankovnom računu… ako je tako…

    1. Vaš obraz u Srbiji vredi ne više od 200 hiljada dinara. Zato tabloidi bespomučno lažu.

  6. Nemam ni ja na moje ime, ali imam na ime mog brata od ujaka od majkine sestre od strica

  7. Vec mi se smucilo da se godinama prica o Djilasu tajkunu pa ako je takav sto ga ne uhaosenkao Miskovica.A on ako ima tolike psre sto uh ne tuzi nekom sudu van zemlje pa da vidimo sta ce reci.Ovako se ovo igra kao neka serija koja nema kraja

  8. „…“Ako to ne uradi onda je on učinio krivično delo neprijavljivanja krivičnog dela”, rekao je Obradović…“
    Ili krivično delo klevete…

  9. Ovo mi lici, ako se secate na glasacke listice koje je Tomislav Nikolic vadio iz kontejnera I pokazivao ih kao dokaz izbornte kradje.No kod Titovih Samoupravljaca laz lako postaje istina.

  10. Drugo je nešto ovde ključno,a što se zanemaruje.Za račune stvarno ne znam,ali ono što je poznato da je bivša vlast upravo i pala zato što su se tadašnji političari prilično obogatili.Jedan od njih je svakako g.Đilas,a u pitanju su bar po porezu kako sam kaže milioni eura.Verovatno je to pokriveno papirima,ali mu je kazna u političkom smislu neizbežna.Ne može više pobediti ni na kakvim izborima,to je očigledno.

  11. Odem ja u Dojče banku, lepo ih zamolim da mi odštampaju stanje na Đilasovom računu. Ali, službenik me pita da li samo na jednom ili stanja na svim računima. Kada već štampa, bolje na svima. I tako mi daju stanje na svih 999 računa u svim njihovim bankama , a i onima sa kojima imaju saradnju!!!? Sutra ću da ih izložbom na mostu preko Ade Huje i ispred tunela u 29. novembra u BG. Naočale za gledanje treba uzeti u najbližoj kancelariji SNS, inače se neće ništa videti.

  12. Sistem samoupravljanja trebalo je srusiti u cilju uspostavljanja novih kapitalista,ali kako,radom treba pola veka ili ceo vek,u tri generacije.Zato su politicari posle 2.000 god( bilo je kradje narodnih dobara i za vreme Milosevica) doneli zakone kojima se pokriva enormno bogacenje pojedinaca,iz politickog okruzenja.Stvar u kradji stigla je dotle da su se radikali zabrinuli da za njih nece ostati nista.Po preuzimanju vlasi radikali ( SNS) ne sprovede proveru bogacenja,vec sistem pocinju da primenjuju u svoju korist.

  13. Đilas više ni samom sebi ne veruje. Proveriti da li je „investirao“ i u kriptovalute.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.